Siemens gasfornuis kopen

Siemens gasfornuizen

Op zoek naar een nieuw gasfornuis van Siemens? Eén van de oudste bedrijven dat vandaag de dag nog steeds actief is in kookapparatuur is Siemens. De oprichting vond plaats in 1847 in Berlijn. Ongeveer 30 jaar later ging het bedrijf uitbreiden naar Nederland. Siemens is actief op diverse terreinen, waaronder de markt voor keukenapparatuur.

Zoek je een nieuw gasfornuis? Siemens heeft een groot assortiment beschikbaar in zowel het budgetsegment als het middensegment. Siemens behoort tot één van de betrouwbaarste merken ter wereld. Vergelijk alle Siemens gasfornuizen kieskeurig bij Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
Siemens HX5P00D20N
Gas , 85 cm , 60 cm
Siemens HX5P00D20N
8,7
28 reviews
€ 449,-
1 prijs
Gas
Siemens HX9R3AE20N
Gas , 85 cm , 60 cm
Siemens HX9R3AE20N
10
1 review
€ 559,-
1 prijs
Gas

Gasfornuizen van Siemens vergelijken

Een nieuw gasfornuis vind je snel op Slimster.nl. Via het filter links op de pagina kun je al jouw voorkeuren doorgeven. Naast de Siemens gasfornuizen kun je ook andere merken selecteren. Kies bijvoorbeeld de afmetingen, het type oven of het aantal branders. Aan de hand van jouw voorkeuren geven we alle geschikte modellen op deze pagina weer. Selecteer de fornuizen die je wilt vergelijken en klik op de vergelijk knop voor een gedetailleerd vergelijkingsoverzicht. Heb je een geschikt gasfornuis gevonden? De laagste prijs vind je direct in het prijsoverzicht.

Assortiment Siemens gasfornuizen

Siemens heeft één van de grootste assortimenten als het gaat om gasfornuizen. Het betreft hier vrijstaande fornuizen met een elektrische oven. De standaard maten zijn 85x60x60. Hierdoor zullen ze in de meeste keukens geplaatst kunnen worden. Functies als een wokbrander, 3D hetelucht Plus, SoftClose ovendeur en een digitaal display kunnen tot de mogelijkheden behoren. De Siemens gasfornuizen zijn voorzien van een betaalbare prijs. Voor de goedkoopste winkel kijk je snel in het prijsoverzicht op Slimster.nl.

Kenmerken Siemens gasfornuis

  • Duitse kwaliteit
  • Zeer groot aanbod
  • In diverse prijscategorieën
  • Standaard met elektrische oven
Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Bekijk beste fornuizen