AEG gasfornuis kopen

AEG gasfornuizen

Op zoek naar een nieuw gasfornuis van AEG? AEG is een zeer bekend merk als het gaat om gasfornuizen. De oorsprong van het bedrijf gaat terug naar 1883. Toen nog opererend onder de naam D.E.G. (Deutsche Edision-Gesellschaft für angewandte Elektrizität) werd AEG 4 jaar later opgericht in 1887. Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft maakt elektrische en huishoudelijke apparaten voor zowel bedrijven als consumenten.

Sinds de jaren 30 behoren ook fornuizen tot het assortiment. Tot aan de dag van vandaag is AEG een veelgekozen merk als het gaat om gasfornuizen. Bij Slimster vergelijk je eenvoudig alle AEG gasfornuizen op prijs, levertijd, reviews en specificaties!

1 resultaat
AEG CKB64100BW
Gas
AEG CKB64100BW fornuis
Geen reviews
€ 489,-
3 prijzen
Gas

AEG gasfornuizen vergelijken

Bij Slimster vind je de beste deals als het gaat om AEG gasfornuizen. Zoek je een gasfornuis van AEG? Gebruik dan het filter aan de linkerkant van de pagina om al jouw voorkeuren voor een nieuw fornuis te selecteren. Kies bijvoorbeeld de afmetingen en de opties voor de oven. Aan de hand van jouw voorkeuren geven wij de zoekresultaten weer.

Vergelijk de AEG fornuizen kieskeurig om tot de gewenste keuze te komen. Wij geven direct de laagste prijzen weer van een groot aantal aangesloten dealers. Zo vind je beslist de beste aanbieding voor een AEG gasfornuis en hoef je nooit teveel te betalen.

Een gasfornuis van AEG

AEG heeft diverse soorten fornuizen in het assortiment, waardoor er altijd een geschikt model voor jouw keuken te vinden is. Alle gasfornuizen van AEG zijn voorzien van een multifunctionele heteluchtoven, waarbij de glazen deur vaak uitneembaar is. Zo is de oven gemakkelijk te reinigen. Ook is er vaak een geïntegreerde lade onder de oven te vinden, waar je gemakkelijk diverse kookaccessoires kunt bewaren. Verkrijgbaar in wit of rvs beschikken vrijwel alle vrijstaande gasfornuizen over energielabel A.

De meeste gasfornuizen zijn voorzien van verschillende kookzones en/of een wokbrander. De gasfornuizen van AEG zijn verkrijgbaar in diverse segmenten. Zo is er in elke prijsklasse een geschikt gasfornuis met oven te vinden. Vergelijk snel de modellen op Slimster.nl om de goedkoopste AEG gasfornuizen te vinden.

Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Bekijk beste fornuizen