SMEG gasfornuis kopen

SMEG gasfornuizen

Wil je een nieuw SMEG gasfornuis? SMEG is een Italiaans familiebedrijf dat diverse soorten keukenapparatuur op de markt brengt. Design is bij dit bedrijf erg belangrijk. Het bekendste product zijn de retro koelkasten van SMEG die in Nederland erg populair zijn. SMEG heeft echter veel meer te bieden. Ook gasfornuizen van SMEG zijn voorzien van een eigentijds design dat mede tot stand is gekomen door samen te werken met bekende architecten.

SMEG bestaat meer dan 60 jaar en legt de nadruk op design, technologie en kwaliteit. Vergelijk alle SMEG gasfornuizen kieskeurig bij Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

1 resultaat
Smeg C7GMXNLK9
Gas , Energieklasse A , 91.5 cm
Smeg C7GMXNLK9
Geen reviews
€ 1131,-
3 prijzen
Gas
1 fase (Schuko)

Gasfornuizen van SMEG vergelijken

SMEG heeft tientallen verschillende gasfornuizen in het aanbod opgenomen. Hierdoor kan het een hele klus worden om te zien welk gasfornuis het beste in jouw keuken past. Gelukkig vind je op Slimster.nl snel wat je zoekt. Je kunt al je voorkeuren opgeven in het filter links op de pagina. Selecteer bijvoorbeeld de afmetingen, de kleur en de prijsklasse. De resultaten vind je direct op deze pagina, waar je de SMEG gasfornuizen ook kunt vergelijken met andere merken die je in het filter hebt geselecteerd. Per model geven we een prijsoverzicht, zodat je meteen de goedkoopste winkel kunt vinden.

Assortiment SMEG gasfornuizen

SMEG heeft gasfornuizen in diverse afmetingen. Van modellen met een breedte van 60 centimeter met 4 branders tot aan grote 150 centimeter fornuizen met 7 branders en een dubbele oven. Elk gasfornuis van SMEG komt standaard met een wokbrander. Design is bij SMEG erg belangrijk. Daarom zijn er diverse designs en kleurschema's beschikbaar. Kies een SMEG gasfornuis uit de Classici of de Victoria serie in de kleuren antraciet, creme, roestvrijstaal, zilver of zwart.

Door de hoge kwaliteit van de SMEG gasfornuizen zul je dit merk niet in het budgetsegment aantreffen. In het middensegment en het hoge segment is er echter volop keuze uit tientallen verschillende modellen. Vergelijk snel de prijzen bij Slimster en kies de laagste prijs.

Kenmerken gasfornuis van SMEG

  • Italiaans premium design
  • Van 60 tot 150 centimer breed
  • Enkele of dubbele oven
  • Diverse designs en kleuren beschikbaar
Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Bekijk beste fornuizen