Inventum gasfornuis kopen

Inventum gasfornuizen

Is de keuken toe aan een nieuw gasfornuis van Inventum? Inventum heeft verschillende modellen beschikbaar die zomaar in jouw keuken zouden kunnen passen. Dit Nederlandse merk heeft meer dan 100 jaar ervaring met huishoudelijke apparaten en weet daardoor precies waar consumenten naar op zoek zijn. Alhoewel inductie koken of keramisch koken bezig is aan een opmars, worden er nog altijd veel gasfornuizen verkocht. De goedkopere aanschafprijs speelt hierbij zeker een rol. De Inventum gasfornuizen zijn dan ook voorzien van een scherpe prijs.

2 resultaten
Inventum VFG6034WGRVS
Gas , Energieklasse A , 85 cm
Inventum VFG6034WGRVS
Geen reviews
€ 399,-
7 prijzen
Gas
1 fase (Schuko)
Inventum VFG5020GRVS
Gas , Energieklasse A , 85 cm
Inventum VFG5020GRVS
Geen reviews
€ 349,-
3 prijzen
Gas
1 fase (Schuko)

Gasfornuizen van Inventum vergelijken

Niet ieder gasfornuis zal zomaar in jouw keuken passen. Via het filter links op de pagina kun je al jouw voorkeuren opgeven. Selecteer onder andere de afmetingen, het soort oven of de kleur. Naast Inventum kun je ook andere merken selecteren. Alle geschikte gasfornuizen worden op deze pagina weergegeven, zodat je deze kieskeurig met elkaar kunt vergelijken. We geven gelijk de laagste prijs weer. Wij werken samen met een groot aantal winkels, zodat je beslist nooit teveel hoeft te betalen voor een nieuw Inventum gasfornuis.

Assortiment Inventum gasfornuizen

Inventum heeft diverse modellen beschikbaar. Wat ze gemeen hebben is het aantal kookzones, namelijk 4, en de zeer betaalbare prijs. De goedkoopste modellen zijn voorzien van een heteluchtoven met 6 ovenprogramma's. Wil je liever een multifunctionele oven met 9 ovenprogramma's? Ook dat is mogelijk. Kies uit de kleur wit of rvs met bandstalen of gietijzeren pandragers. De Inventum gasfornuizen zijn voorzien van alle gemakken en zijn zeer betaalbaar. Kijk voor de laagste prijs snel in ons prijsoverzicht.

Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Bekijk beste gasfornuizen