Domo airfryers vergelijken

Domo airfryers

Ben je het zat om ongezond te snacken en telkens het frituurvet te moeten vervangen? Met een airfryer maak je gezondere snacks en heb je bovendien een stuk minder onderhoud. Airfryers gebruiken hetelucht in plaats van vet of olie. Domo is een merk uit België die een aantal zeer goede hetelucht friteuses op de markt heeft gezet. Bij Slimster kun je alle Domo airfryers vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!

6 resultaten
Domo DO534FR
10 L , 200 ℃ , Touch
Domo DO534FR voorkant
Geen reviews
€ 151,-
2 prijzen
10 L
Touch
Domo DO531FR
200 ℃ , Draaiknop
Domo DO531FR voorkant
Geen reviews
€ 105,-
2 prijzen
Draaiknop
Domo DO532FR
200 ℃ , Touch
Domo DO532FR
Geen reviews
€ 79,-
1 prijs
Touch
Domo DO533FR
5.5 L , 200 ℃ , Touch
Domo DO533FR voorkant
Geen reviews
€ 86,-
1 prijs
5.5 L
Touch
Domo DO530FR
200 ℃ , Draaiknop
Domo DO530FR voorkant
Geen reviews
€ 79,-
1 prijs
Draaiknop
Domo DO1061FR
5.5 L , 200 ℃ , Touch
Domo DO1061FR rechter zijkant
Geen reviews
€ 125,-
1 prijs
5.5 L
Touch

Alle Domo airfryers vergelijken

Voordat je een nieuwe airfryer gaat kopen, is het verstandig om het aanbod kieskeurig te vergelijken. Maak gebruik van ons slimme filtermenu om alle Domo airfryers te vergelijken op de kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk dus niet alleen naar de prijs, maar vergelijk ook op functies en gebruiksgemak. Zo kun je filteren op soort bediening, maximaal vermogen en capaciteit. Heb jij een Domo airfryer gevonden die aan jouw eisen voldoet? Bekijk alle aanbiedingen op de productpagina en vind direct de goedkoopste webshop!

Direct de beste airfryers van 2024 bekijken?
Beste airfryer

Domo airfryer kopen online

Domo is een Belgisch merk dat bekend staat om zijn betrouwbare en gebruiksvriendelijke keukenapparaten, waaronder airfryers. De airfryers van Domo, zoals de Deli-fryer-serie, staan hoog aangeschreven vanwege hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Deze apparaten maken gebruik van hete luchtcirculatie om voedsel gelijkmatig en snel te bereiden met weinig tot geen olie, wat resulteert in gezondere maaltijden met een knapperige rand.

Domo biedt verschillende hetelucht friteuses aan, variërend van compacte tot grote capaciteiten, met zowel mechanische als digitale bedieningsopties. Bovendien worden sommige modellen geleverd met dubbele mand, zodat je verschillende snacks tegelijk kunt bereiden. Bij Slimster vergelijk je gemakkelijk alle aanbiedingen en scoor je de hoogste korting voor jouw nieuwe Domo airfryer.