Fritel airfryers vergelijken

Fritel airfryers

Het merk Fritel produceert alle soorten klein keukenapparatuur, van slow cookers tot blenders en ijsmachines. Ook voor friteuses en airfryers ben je bij het Belgische bedrijf aan het juiste adres. Met een Fritel airfryer kun je gezonde snacks bereiden met hete lucht in plaats van met frituurvet. Bij Slimster kun je alle Fritel airfryers vergelijken op prijzen, specificaties, levertijden en reviews vergelijken. Zo helpen we je graag bij het vinden van de beste online aanbieding!

4 resultaten
Fritel Snacktastic 6902 XXL
200 ℃ , Touch
Fritel Snacktastic 6902 XXL rechter zijkant
Geen reviews
€ 148,-
4 prijzen
Touch
Fritel Snacktastic 5804
3.2 L , 200 ℃ , 1450 W
Fritel Snacktastic 5804 rechter voorkant
Geen reviews
€ 149,-
4 prijzen
3.2 L
Touch
Fritel My SnackTastic 4202
200 ℃ , 1000 W , Draaiknop
Fritel My SnackTastic 4202 rechter zijkant
Geen reviews
€ 60,-
2 prijzen
Draaiknop
Fritel SnackTastic 4801
3.2 L , 200 ℃ , 1450 W
Fritel SnackTastic 4801 rechter zijkant
Geen reviews
€ 136,-
1 prijs
3.2 L
Draaiknop

Alle Fritel airfryers vergelijken

Voordat je een nieuwe airfryer gaat kopen, is het verstandig om eerst kieskeurig te vergelijken. Maak gebruik van ons handige filtermenu om alle Fritel Snacktastic airfryers te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar bijvoorbeeld de netto inhoud, soort bediening en maximaal vermogen. Heb jij een Fritel hetelucht friteuse gevonden die aan jouw wensen voldoet? Bekijk alle aanbiedingen op de productpagina en vind direct de beste deal!

Ben jij op zoek naar de beste airfryer van 2024?
Beste airfryers

Fritel airfryer kopen online

Fritel, opgericht in 1991, is een Belgisch merk dat bekend staat om een groot aanbod frituurpannen en airfryers. De airfryers van Fritel bieden diverse voordelen die bijdragen aan een gezondere en efficiëntere kookervaring. Een van de belangrijkste voordelen is de Rapid Air-technologie, die zorgt voor een snelle en gelijkmatige luchtcirculatie, waardoor je gerechten kunt bereiden met tot 80% minder vet zonder concessies te doen aan smaak. Dit maakt het mogelijk om knapperige frietjes, sappige kip en andere favoriete gerechten te maken op een gezondere manier.

Bovendien zijn Fritel airfryers uitgerust met gebruiksvriendelijke digitale bedieningspanelen en voorgeprogrammeerde kookprogramma's, waardoor het bereiden van verschillende maaltijden eenvoudig en snel is. Bij Slimster kun je altijd de actuele aanbiedingen vergelijken en vind je eenvoudig de goedkoopste webwinkel!