ATAG stoomoven kopen

ATAG stoomovens Jouw gerechten stomen is natuurlijk erg leuk, maar stomen met ATAG is nog leuker! Dit Nederlandse topmerk helpt jou namelijk met al jouw stoomklussen. ATAG levert al vanaf 1948 de beste kwaliteit aan huishoudelijke apparaten. In het geval van inbouw stoomovens kun je kiezen uit conventionele en multifunctionele modellen. Ze zijn geschikt voor de inbouw, dus je kunt ze eenvoudig laten integreren met jouw keuken. Zoek je een stoomoven, dan kun je deze kopen als combimodel in de kleuren zwart, zilver en bijvoorbeeld roestvrij staal.
4 resultaten

ATAG CS4692D

Elektrische , Ingebouwd , 50 l
ATAG CS4692D
€ 1999,-
Ingebouwd
Elektrische

ATAG CS4611D

Elektrische , Ingebouwd , 50 l
ATAG CS4611D
€ 1559,-
Ingebouwd
Elektrische

ATAG CS4692C

Elektrische , Ingebouwd , 50 l
ATAG CS4692C voorkant
€ 1799,-
Ingebouwd
Elektrische

ATAG CS4611C

Elektrische , Ingebouwd , 50 l
ATAG CS4611C voorkant
€ 1799,-
Ingebouwd
Elektrische

ATAG stoomovens vergelijken

Je kunt bij Slimster.nl gemakkelijk verschillende ATAG stoomovens met elkaar vergelijken. Op deze pagina staat ons totaalassortiment. Je kunt jouw selectie scherper maken door links in beeld het filtermenu in te vullen. Het vergelijken van verschillende apparaten doe je door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Nu zie je een lijst met kenmerken van de verschillende modellen, die tegen elkaar worden afgezet. Heb je jouw favoriete model gevonden, dan koop je deze eenvoudig en snel via Slimster.nl!

Voordelen ATAG stoomovens

Kies je voor ATAG, dan omarm je het gemak! Wat dacht je bijvoorbeeld van de tientallen handige programma’s? Ieder programma is geschikt voor een unieke etenssoort. Zo kun je op een perfecte wijze vlees, kip en broodjes opwarmen. Na het bereiden van een maaltijd blijf je bovendien niet met een vieze oven zitten, want er zit een speciaal Aqua Clean-schoonmaaksysteem ingebouwd. Hierdoor wordt jouw oven automatisch schoongemaakt. Bovendien werken de meeste stoomovens van ATAG met een Kinderslot. Hierdoor zijn spelende kinderen geen gevaar!

Heb je favoriete programma’s, die je vaak gebruikt? ATAG slaat ze voor jou op, want de stoomovens beschikken dikwijls over een Memory-functie. Wil je een programma later uit laten voeren, dan maak je daarnaast simpelweg gebruik van de functie Uitgestelde Start. Zo kun je het huis even verlaten en wanneer je thuis komt staat het eten klaar. Het grote voordeel aan stomen is dat de vitaminen en mineralen beter bewaard blijven in jouw maaltijd. Wil je dus gezond eten, kies dan voor een inbouw stoomoven van ATAG! Ontdek de belangrijkste voordelen van de inbouwmodellen van het Nederlandse merk:

  • Aqua Clean
  • Tientallen handige programma’s
  • Memory-functie
  • Uitgestelde Start
  • Gezond stomen