Bosch stoomoven kopen

9 resultaten

Bosch HRA574BB0

Elektrische , Ingebouwd , 56.8 cm
Bosch HRA574BB0 voorkant
€ 689,-
Ingebouwd
Elektrische

Bosch HRA534BS0

Elektrische , Ingebouwd , 71 l
Bosch HRA534BS0 voorkant
€ 579,-
Ingebouwd
Elektrische

Bosch stoomovens vergelijken

Je bekijkt en vergelijkt heel eenvoudig verschillende Bosch stoomovens. Selecteer een model en klik op ‘vergelijken’. Vervolgens kun je de eigenschappen van de verschillende modellen naast elkaar zetten. Bekijk welk model voor jou het meest handig is en bestel deze gemakkelijk online. Via Slimster.nl vind je altijd de stoomoven waar je naar op zoek bent!

Voordelen Bosch inbouw stoomovens

Bosch levert jou veel handige voordelen op als consument. Om te beginnen met het feit dat de stoomovens geschikt zijn voor de inbouw. Je kunt ze dus gemakkelijk laten integreren in jouw keuken. Daarnaast zijn ze energiezuinig, dankzij de gemakken van Green Technology. Bosch werkt met AutoPilot, een systeem waarmee je zelf het gewicht in kunt stellen van de maaltijden. De machine doet de rest van het werk en je krijgt heerlijke resultaten. Na het stomen is jouw oven bovendien niet vies, want dankzij de pyrolytische zelfreiniging kan de stoomoven zichzelf gemakkelijk schoonhouden.

De stoomovens van Bosch zijn doorgaans multifunctionele modellen, die naast stomen ook nog eens kunnen grillen, bakken en veel meer. Ze zijn voorzien van de gemakken van 3D Hetelucht Klus. Hierdoor wordt er op drie punten verwarmd in jouw stoomoven. Dit heeft als gevolg dat jouw maaltijd overal even warm is. Juist: zoals het hoort! Jouw apparaat maakt geen geluid bij het openen, dankzij het SoftClose-systeem. Bosch helpt jou verder, zo ook met een uniek ECO-systeem, waarmee je nog eens 30 procent extra bespaart op energiekosten. Heb je hiermee alles wat je nodig heeft? Zo niet, dan is het handig om te weten dat de apparaten van Bosch ook nog eens uitgerust zijn met tientallen opties voor het bereiden van jouw gerechten. Ontdek de belangrijkste voordelen van Bosch inbouw stoomovens:

  • AutoPilot
  • Tientallen programma’s
  • SoftClose-systeem
  • ECO-systeem
  • 3d Hetelucht Plus