ETNA stoomoven kopen

ETNA stoomovens

Met een stoomoven kun je gezonder koken, vitamines en mineralen worden namelijk beter bewaard. Wil je jouw keuken voorzien van een nieuwe oven met stoomfunctie? Dan is een ETNA stoomoven een uitstekende keuze. Het Nederlandse merk produceert namelijk goede stoomovens voor een betaalbare prijs. Bij Slimster kun je alle ETNA stoomovens vergelijken op prijzen, specificaties, reviews en levertijd. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste aanbieding!

2 resultaten
ETNA CM751ZT
ETNA CM751ZT
Geen reviews
€ 739,-
1 prijs
Stoombereiding, Stoombereiding
ETNA CM851RVS
51 l
ETNA CM851RVS
Geen reviews
€ 848,-
1 prijs
Stoombereiding, Zelfreinigend, Stoombereiding

Alle ETNA stoomovens vergelijken

Voorkom een miskoop door kieskeurig online te vergelijken. Via Slimster kun je gemakkelijk alle ETNA stoomovens vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Gebruik ons handige filtermenu en vergelijk op o.a. de prijs, aantal bereidingssystemen en stoomovens met grill-functie. Heb jij een ETNA stoomoven gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Bekijk de actuele aanbiedingen op de productpagina en selecteer de goedkoopste webshop voor jouw nieuwe ETNA oven.

Direct de beste stoomovens van 2024 bekijken?
Beste stoomoven

ETNA stoomoven kopen online

ETNA, een betrouwbaar Nederlands merk, staat bekend om zijn innovatieve keukenapparatuur, waaronder stoomovens. Deze stoomovens combineren modern design met geavanceerde technologie, wat zorgt voor gezonde en smaakvolle maaltijden. Dankzij de stoomtechnologie blijven vitamines en mineralen beter behouden, terwijl gerechten hun natuurlijke smaak en textuur behouden.

ETNA stoomovens bieden diverse functies zoals voorgeprogrammeerde kookprogramma's, eenvoudige bediening en een ruime inhoud. Dit maakt koken makkelijker en efficiënter. Bij Slimster kun je eenvoudig alle prijzen vergelijken en vind je direct de goedkoopste aanbieding. Zo bespaar je altijd op de kosten van een nieuwe ETNA stoomoven.