Siemens stoomoven kopen

4 resultaten

Siemens stoomovens vergelijken

Op Slimster.nl vergelijk je zeer eenvoudig Siemens stoomovens met elkaar. Dit doe je door aan te geven waarnaar je zoekt. Geef jouw voorkeuren aan in het filtermenu. Op deze pagina vind je jouw zoekselectie. Je kunt verschillende modellen bekijken en vergelijken. Dit doe je door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb je een perfect model gevonden, dan kun je deze zeer gemakkelijk online kopen via Slimster.nl!

Voordelen Siemens stoomovens

Kies je voor een inbouw stoomoven van Siemens, dan kies je ook voor functies als SoftClose en CookControl. Op deze pagina zullen we kort ingaan op de belangrijkste functies van de stoommodellen van Siemens. Erger je zelf wel eens aan de vervelende geluiden bij het openen van de ovens? Met Siemens is die ergernis verleden tijd. De deuren zijn namelijk voorzien van SoftClose. Hierdoor maken ze niet tot nauwelijks geluid bij het openen. CookControl houdt daarnaast in dat je de keuze hebt uit 20 tot en met meer dan 70 unieke programma’s. Hierdoor bereid je iedere maaltijd op de beste manier voor de betreffende soort eten. LightControl houdt in dat jouw heteluchtoven gemakkelijk te bedienen is. De druktoetsen zijn gemakkelijk van links naar rechts gerangschikt.

Aangezien er een elektrische klok in de apparaten zit gebouwd, weet je altijd hoever jouw programma is en hoe laat het is. Siemens voorziet daarnaast in mooie roestvrij stalen ontwerpen, waardoor je geen last zult hebben van roest. Jouw stoomoven ziet er over een paar jaar dus nog steeds mooi uit. Dankzij Ecoclean wordt deze ook niet snel vies. Het vet wordt namelijk automatisch geabsorbeerd, waardoor je weinig omkijken zult hebben naar jouw stoomoven. Er zit bovendien een mooi FTF-scherm op de modellen, waardoor ze ook nog eens een lust voor het oog zijn. De belangrijkste voordelen van Siemens stoomovens:

  • SoftClose
  • CookControl
  • LightControl
  • Ecoclean
  • FTF-scherm