Vergelijk beste uitbouw deals

Vergelijk beste uitbouw deals

Prijzen

Wat kost het om een aanbouw te laten plaatsen?

Voorbeelden

Doe meer inspiratie op voor jouw nieuwe aanbouw.

Soorten

Bekijk de verschillende mogelijkheden bij een aanbouw.

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 20:22Nisse
 • 20:19Purmerend
 • 20:19Emmen
 • 20:11Hoofddorp

Waar we voor staan

 • 1257 ervaren aannemers
 • Bespaar tijd & geld
 • Juiste aannemer voor jouw klus
 • Altijd actief in jouw regio
 • Tot 4 vrijblijvende offertes
 • Met bouwtekening en vergunning

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 911 reviews

Nieuwe uitbouw kopen en laten plaatsen?

Uitbouw

Wil je jouw woning vergroten? Een uitbouw aan huis kan op diverse plekken meer ruimte creëren. Je wilt natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn en goed geïnformeerd een geschikt bedrijf vinden voor je nieuwe uitbouw of aanbouw aan huis. Bij Slimster vind je alle informatie, bekijk je voorbeelden en vergelijk je 1257 uitbouw-specialisten.

Uitbouw voordelen

 • Meer ruimte in woning
 • Meer licht in woning
 • Waardestijging van woning

Uitbouw nadelen

 • Flinke investering
 • Plaatsing kost tijd
 • Minder tuin/oprit

Soort uitbouw

Wil je gewoonweg meer ruimte in huis of wil je een specifieke ruimte vergroten? Er zijn verschillende soorten uitbouwen mogelijk, zoals:

Achterkant huis uitbouwen

Achterkant huis uitbouwen

Ben je op zoek naar meer ruimte in je woning? Een uitbouw aan de achterkant van je woning kan veel extra ruimte bieden. Je huis uitbouwen aan de achterkant biedt veel mogelijkheden. Denk hier aan:
Achterkant huis uitbouwen
Badkamer uitbouwen

Badkamer uitbouwen

Heb je altijd al een grotere of luxe badkamer willen hebben? Of wil je graag een tweede badkamer toevoegen aan je woning? Je kan een stuk aanbouwen aan je bestaande badkamer of een nieuwe uitbouw als badkamer inrichten.
Badkamer uitbouwen
Uitbouw met balkon aanbouwen

Uitbouw met balkon aanbouwen

Woon je in een appartement of woning zonder tuin, maar wil je wel graag buiten zitten met mooi weer? Of heb je een tuin zonder zonlicht en geniet je juist graag van de zonnestralen? Dan is het wellicht een goede optie om een balkon (op het zuiden) aan je woning te laten bouwen.
Uitbouw met balkon aanbouwen
Bijkeuken aanbouwen

Bijkeuken aanbouwen

Ruimte nodig voor je wasmachine of droger? Zoek je een overdekte plek om je fiets te stallen? Met een bijkeuken creëer je de extra ruimte die je zoekt. Een bijkeuken zit meestal vast aan de woning en is een ruimte waar je doorheen loopt op weg naar buiten.
Bijkeuken aanbouwen
Erker aanbouwen

Erker aanbouwen

Wil je meer ruimte en lichtinval in je woonkamer? Om dit te realiseren, kan je een erker aanbouwen voorkant van je woning. Door deze uitbouw geniet je optimaal van een woonkamer of eetkamer met meer ruimte.
Erker aanbouwen
Garage aanbouwen

Garage aanbouwen

Wil je een overdekte parkeerplaats voor je auto? Of ben je op zoek naar een ruimte om je gereedschap op te bergen of fiets te stallen? Als je de mogelijkheid hebt, is een garage bouwen een goede mogelijkheid; je creëert namelijk veel extra ruimte.
Garage aanbouwen
Keuken uitbouwen

Keuken uitbouwen

Breng je veel tijd door in de keuken en wil je meer ruimte creëren? Het uitbouwen van je keuken biedt veel mogelijkheden, zoals:
Keuken uitbouwen
Woonkamer uitbouwen

Woonkamer uitbouwen

Het vergroten van een woonkamer is een veelvoorkomende verbouwing. Bij het vergroten van de woonkamer creëer je veel extra mogelijkheden om deze kamer in te richten. Aangezien de woonkamer zich meestal tegen een buitenmuur bevindt, kan je deze ruimte eenvoudig vergroten. Hoewel er vaak voor een erker wordt gekozen, zijn er meer mogelijkheden.
Woonkamer uitbouwen
Zijkant huis uitbouwen

Zijkant huis uitbouwen

Ben je op zoek naar een manier om je woning uit te breiden? Een uitbouw aan de zijkant van je woning geeft veel mogelijkheden om de leefruimte te vergroten, zoals:
Zijkant huis uitbouwen

Heb ik een vergunning nodig?

In bepaalde gevallen heb je een omgevingsvergunning nodig. Soms kan je uitbouw vergunningsvrij bouwen, maar dan moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Direct aanbouw offertes vergelijken

Wil je aanbouw offertes vergelijken? Je komt dan in contact met maximaal 4 uitbouw specialisten die in jouw regio actief zijn en bij je wensen aansluiten. Door deze bedrijven te vergelijken, vind je het bedrijf dat tegen een voordelige prijs de nieuwe aanbouw gaat plaatsen.

Vergelijk 1257 aanbouw specialisten

AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
tanerflex
verandalux
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
JS Badkamers
HGR Pro Bouw
ERIYA
DeLeidseBouwer
Cartexbouw
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal

Laatste weetjes

Klanten over Slimster