Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Woonkamer uitbouwen kosten

Woonkamer uitbouwen kosten

Uitbouw offerte
Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 15.000,- Maximale kosten € 35.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 25.000,-
Gemiddelde prijs woonkamer uitbouw

Het vergroten van een woonkamer is een veelvoorkomende verbouwing. Bij het vergroten van de woonkamer creëer je veel extra mogelijkheden om deze kamer in te richten. Aangezien de woonkamer zich meestal tegen een buitenmuur bevindt, kan je deze ruimte eenvoudig vergroten. Hoewel er vaak voor een erker wordt gekozen, zijn er meer mogelijkheden.

Prijzen uitbouw woonkamer

Soort uitbouw
Prijs*
Woonkamer uitbouw € 15.000 - 35.000

* Gemiddelde prijs uitbouw woonkamer, incl. btw, materiaal en montage.

De prijzen van een woonkamer uitbouw zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de uitbouw en de afwerking. Laat je de aanbouw casco opleveren of ga je voor een volledige afwerking? Benieuwd naar de woonkamer uitbouw kosten?

Prijs woonkamer vergroten?

Prijsopbouw woonkamer vergroten

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Materiaalkosten uitbouw woonkamer

Laat je een houten uitbouw plaatsen aan je woonkamer of vergroot je de ruimte met een stenen uitbouw? Uiteraard kan je ook kiezen voor een combinatie van deze materialen. Wil je jouw woonkamer simpelweg vergroten of wil je ook meer lichtinval in huis? Dan is namelijk een glazen uitbouw een goede optie.

Woonkamer uitbouw afwerken

Hoe laat je de uitbouw afwerken? Ga je voor een casco uitbouw of laat je de uitbouw volledig afgewerkt opleveren? Een casco uitbouw is goedkoper, maar kost je zelf nog wel veel tijd.

Mogelijkheden woonkamer uitbouwen

Wil je meer ruimte in je woonkamer of ben je op zoek naar een manier om je keuken en woonkamer bij elkaar te betrekken? Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een:

wat kost uitbouw woonkamer

Montagekosten woonkamer uitbouwen

Laat je jouw woonkamer vergroten? De montagekosten spelen dan ook een rol op de prijs. Zo hanteren vakmannen elk hun eigen uurtarief, waardoor de prijzen van een uitbouw flink variëren. Om niet te veel te betalen, raden we je aan om altijd meerdere offertes te vergelijken.

Wil je nog meer besparen en snel gebruikmaken van je uitbouw? Ga dan voor een prefab uitbouw. Heb je specifieke wensen en wil je de uitbouw helemaal op maat maken? Dan is een traditionele maatwerk uitbouw een beter idee.

Besparen op voorrijkosten vakman Bij Slimster kom je enkel in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

Woonkamer laten uitbouwen door ervaren vakman

Op zoek naar de beste uitbouw specialist om jouw woonkamer te vergroten? Vraag gratis offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven. Ontvang vrijblijvend advies en kies zelf voor de vakman die het beste bij je past.

817 uitbouw specialisten vergelijken

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Rob't Hart Aannemers
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal