• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Prefab aanbouw kosten

  Prefab aanbouw kosten

  Uitbouw offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Minimale kosten € 15.000,- Maximale kosten € 40.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 27.500,-
  Gemiddelde prijs aanbouw prefab, afhankelijk van materiaal + afwerking

  Laat je jouw woning vergroten en ben je op zoek naar een snelle en betaalbare oplossing? Ga dan voor een prefab aanbouw: deze aanbouw wordt relatief snel geplaatst en is goedkoper dan een maatwerk aanbouw.

  Voordelen uitbouw prefab

  • Goedkoper dan maatwerk
  • Sneller geplaatst dan maatwerk
  • Lagere montagekosten
  • Relatief weinig afval

  Nadelen uitbouw prefab

  • Hogere productiekosten
  • Niet al het maatwerk mogelijk

  Wat is een prefab aanbouw?

  Een prefab aanbouw is een snelle en voordelige manier om jouw woning uit te bouwen. De uitbouw wordt in de fabriek geproduceerd, vandaar ook de naam prefabricaat. Vervolgens kan de prefab uitbouw in korte tijd aan jouw woning worden gebouwd. Hoewel de productiekosten iets hoger liggen dan bij een traditionele aanbouw, liggen de montagekosten vele malen lager. Het bouwwerk hoeft immers niet op locatie opgebouwd te worden.

  Wat kost een prefab aanbouw?

  Soort uitbouw
  Prijs*
  Prefab uitbouw € 15.000 - 40.000

  * Gem. prijzen uitbouw prefab, incl. materiaal, montage en btw.

  De kosten van een prefab aanbouw kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de afwerking. Maar ook de montagekosten spelen wel degelijk een rol. Hierboven vind je een indicatie in de prijslijst. Liever de exacte prefab aanbouw prijzen weten?

  Prefab uitbouw laten plaatsen?

  kosten prefab aanbouw
  Meer inspiratie opdoen?

  Materiaalkeuze aanbouw prefab

  De prijs van een prefab aanbouw wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal. Zo kan je een houten aanbouw als prefab variant laten plaatsen of gaan voor een kunststof uitbouw die al in de fabriek is geproduceerd. Uiteraard kan je de uitbouw vervolgens nog afwerken met andere materialen, zoals steen.

  Hoewel je met een prefab aanbouw iets minder vrijheid hebt dan met een maatwerk aanbouw, kan je wel degelijk veel verschillende opties toevoegen. Ook bij prefab kan je zelf de kozijn materialen bepalen, het soort ramen en de deursoort. Net als bij een maatwerk uitbouw geldt bij een prefab aanbouw: hoe meer opties je toevoegt, hoe hoger de prijs is.

  Prefab aanbouw afwerken

  Een prefab aanbouw is voordeliger dan een aanbouw op maat. Wil je nog meer besparen op de kosten en ben je zelf hartstikke handig? Laat de uitbouw dan casco opleveren. Je moet dan nog zelf aan de slag na de oplevering. Liever geen omkijken meer hebben naar de uitbouw? Laat hem dan standaard of compleet afwerken.

  Liever maatwerk?

  Heb je specifieke wensen die je niet met een prefab uitbouw kunt realiseren, maar die op locatie opgebouwd moeten worden? Laat je adviseren door een vakman over jouw mogelijkheden, want misschien is een maatwerk uitbouw voor jou dan een beter idee.

  Slim besparen op voorrijkosten Bij Slimster kom je enkel in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Op deze manier houd je eenvoudig de voorrijkosten in de hand.

  Prefab uitbouw aan woning laten plaatsen?

  Vraag gratis en vrijblijvend uitbouw offertes aan en laat een prefab uitbouw plaatsen. Na het aanvragen van offertes kom je in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio werken. Door deze vakmannen op basis van prijzen en kwaliteit te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal.

  Direct 763 aannemers vergelijken

  Henk Troost Aannemersbedrijf
  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Rob't Hart Aannemers
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal