• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Bijkeuken aanbouwen kosten

  Bijkeuken aanbouwen kosten

  Uitbouw offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Minimale kosten € 15.000,- Maximale kosten € 45.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 30.000,-
  Gemiddelde prijs bijkeuken bouwen.

  Ruimte nodig voor je wasmachine of droger? Zoek je een overdekte plek om je fiets te stallen? Met een bijkeuken creëer je de extra ruimte die je zoekt. Een bijkeuken zit meestal vast aan de woning en is een ruimte waar je doorheen loopt op weg naar buiten.

  Functies bijkeuken

  • Fietsenstalling
  • Gereedschap opbergen
  • Hobbyruimte

  • Washok
  • Ruimte voor vriezer of koelkast
  • Ruimte voor huisdieren

  Wat kost een bijkeuken aanbouw?

  Soort uitbouw
  Prijs*
  Bijkeuken aanbouw € 15.000 - 45.000

  * Gemiddelde prijs bijkeuken uitbouw, incl. btw, materiaal en montage.

  Wil je een bijkeuken aan de woning bouwen? De prijs van deze aanbouw is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte van de bijkeuken. Ook de materiaalkeuze en afwerking zijn van invloed op de prijs. Ga je bijvoorbeeld voor een casco oplevering of laat je de bijkeuken helemaal afwerken? Benieuwd naar de uitbouw prijs voor jouw nieuwe bijkeuken?

  Bijkeuken aanbouw prijzen
  Meer voorbeelden bekijken?

  Prijsopbouw bijkeuken uitbouwen

  Materiaalkosten bijkeuken aanbouwen

  De kosten van een bijkeuken worden onder meer bepaald door het materiaal: ga je voor een stenen aanbouw of laat je een houten uitbouw plaatsen? In de meeste gevallen is een bijkeuken (voor een groot deel) voorzien van stenen, maar uiteraard kan je de bijkeuken naar eigen wens laten bouwen. Daarnaast bepaal je ook zelf:

  Afwerking bijkeuken uitbouw

  Op welke manier laat je de uitbouw opleveren? Ga je voor een casco uitbouw, zodat je bespaart maar nog wel zelf aan de slag moet? Of laat je de uitbouw volledig afgewerkt opleveren? Dit kost je meer geld, maar scheelt je naderhand tijd.

  Mogelijkheden bijkeuken bouwen

  Een bijkeuken kan ingericht worden voor verschillende doeleinden, zoals een fietsenstalling, washok of een plek om gereedschap op te bergen. Het is ook mogelijk om er een (extra) vriezer of koelkast in te plaatsen. Voor iedere functie is er een andere inrichting of indeling van de bijkeuken nodig, wat ook van invloed is op de prijzen. Laat je adviseren door een vakman uit ons Slimster-netwerk om alle opties te bespreken voor jouw nieuwe bijkeuken.

  kosten bijkeuken bouwen
  Verschil tussen bijkeuken en keuken Een bijkeuken is vaak kleiner dan een keuken. Daarnaast vind je in een bijkeuken vrijwel nooit een gasfornuis, vaatwasser of oven. De ruimte is dan wel weer ideaal voor een (tweede) vriezer, koelkast of wasmachine.

  Vergunning nodig voor bijkeuken uitbouw?

  Het bouwen van een bijkeuken kan niet zonder te voldoen aan zekere richtlijnen en voorwaarden. Ook heb je in bepaalde gevallen een omgevingsvergunning nodig.

  Heb je een vergunning nodig?
  aanbouw bijkeuken kosten

  Montagekosten van je nieuwe bijkeuken

  De montage van de bijkeuken is ook van invloed op de kosten. Zo hanteert iedere vakman een eigen uurtarief, waardoor de prijzen van een uitbouw flink kunnen variëren. Daarnaast kan de uitbouw op verschillende manieren worden geplaatst: ga je voor een maatwerk uitbouw die op locatie gebouwd wordt, of laat je de uitbouw prefab plaatsen?

  Bespaar op je nieuwe bijkeuken Een eenvoudige manier om te besparen op de kosten, is door een lokale of regionale vakman in te schakelen. Zo houd je de reiskosten van deze specialist namelijk in de hand.

  Voordelen vakman via Slimster

  • Snelle en correcte plaatsing
  • Garantie na plaatsing
  • Regelen bouwtekening en vergunning
  • Opruimen bouwafval
  • Vrijblijvend advies bij jou thuis

  Nieuwe bijkeuken laten bouwen door ervaren vakman

  Ben je van plan om een bijkeuken te bouwen en wil je hier niet te veel voor betalen? Om toch de kwaliteit te waarborgen, raden we je aan om vrijblijvend uitbouw offertes aan te vragen via Slimster. Deze offertes zijn van regionale en gecontroleerde bedrijven. Door de prijsopgaven naast elkaar te leggen, vind je snel en eenvoudig de beste deal.

  763 uitbouw-specialisten vergelijken

  Henk Troost Aannemersbedrijf
  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Rob't Hart Aannemers
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal