• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Keuken uitbouwen kosten

  Keuken uitbouwen kosten

  Uitbouw offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Minimale kosten € 15.000,- Maximale kosten € 35.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 25.000,-
  Gemiddelde prijs keuken uitbouwen.

  Breng je veel tijd door in de keuken en wil je meer ruimte creëren? Het uitbouwen van je keuken biedt veel mogelijkheden, zoals:

  • je keuken opnieuw indelen
  • een geheel nieuwe keuken plaatsen

  • je hebt ruimte voor een kookeiland of bar
  • je hebt plek voor een grote eettafel

  Wat kost een keuken uitbouwen?

  Soort uitbouw
  Prijs*
  Keuken uitbouw € 15.000 - 35.000

  *Gemiddelde prijs keuken uitbouw, incl. btw, materiaal en montage.

  De prijs van een keuken uitbouw kan erg variëren. De kosten zijn namelijk afhankelijk van enkele factoren, zoals materiaalkeuze en grootte van de uitbouw. Ga je voor een compleet afgewerkte uitbouw of laat je de uitbouw casco opleveren? Al deze factoren zijn van invloed op de prijzen van een keuken uitbouw. Benieuwd naar de exacte prijzen van een keuken uitbouw?

  Keuken aanbouw kosten?
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw aanbouw keuken

  Materiaalkosten keuken uitbouwen

  Laat je een uitbouw plaatsen om jouw keuken te vergroten of verplaatsen? De prijs hiervan wordt grotendeels bepaald door het materiaal. Ga je bijvoorbeeld voor een houten aanbouw of gemetselde aanbouw? Een glazen uitbouw gericht op de tuin doet het ook altijd goed, zoals een serre. Maak openslaande tuindeuren of een schuifpui in de achtergevel om de tuin bij de keuken te betrekken.

  Hoe groot is de uitbouw voor de keuken? Wil je net wat meer ruimte in de keuken of ga je de keuken volledig naar een andere plek verplaatsen? Het formaat van de uitbouw is ook bepalend voor de prijs.

  Inspiratie voor keuken renoveren

  Met een uitbouw krijg je meer ruimte in je keuken. Hoe ga je deze ruimte benutten? Plaats je meer keukenkastjes, een groter aanrechtblad of een grotere eettafel? Je hebt vele opties wat betreft de indeling van de keuken, afhankelijk van de grootte van de keuken. Heb je veel extra ruimte gekregen of een kleine aanbouw laten plaatsen?

  Meer informatie?

  Vergunning nodig?

  In sommige gevallen kan je zonder vergunning een keuken uitbouw plaatsen. Je moet dan wel voldoen aan bepaalde voorwaarden. In alle andere situaties heb je wel een omgevingsvergunning nodig.

  Keuken uitbouw laten plaatsen door vakman

  Wil je jouw keuken vergroten of verplaatsen naar een andere plek in je woning? Door een uitbouw te plaatsen, creëer je meer ruimte in huis. Schakel de hulp in van een specialist voor je keuken uitbouw en weet zeker dat de plaatsing correct plaatsvindt. Vergelijk altijd verschillende bedrijven voordat je een keuze maakt. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

  Maatwerk of prefab uitbouw?

  Heb je specifieke wensen voor je uitbouw? Dan kan een maatwerk uitbouw de beste optie zijn voor jou. Wil je liever dat de uitbouw snel geplaatst wordt, dan is een prefab uitbouw wellicht geschikt.

  Bespaar op de reiskosten Schakel de hulp in van een regionale of lokale specialist en bespaar op de reiskosten. Een andere manier om de kosten in de hand te houden, is door zelf het afval af te voeren.

  Beste deal vinden voor aanbouw keuken

  Wil je binnen nu en een jaar je keuken gaan uitbreiden? Schakel dan de hulp in van een uitbouw-expert. Vraag gratis offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven met elkaar. Je beslist vervolgens zelf voor welk bouwbedrijf je kiest. Je besparing kan op deze manier oplopen tot wel 45%.

  762 uitbouw bedrijven vergelijken

  Henk Troost Aannemersbedrijf
  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Rob't Hart Aannemers
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal