Vrijblijvend zonnepanelen offertes?

Zonnepanelen op gevel

Product Specialist
1 minuten

Zonnepanelen kunnen in feite op ieder oppervlak worden geplaatst. Zonnepanelen op een dak en zonnepanelen op de grond komen het meeste voor. Maar wist je dat je ook verticale zonnepanelen op de gevel kunt installeren? Ontdek hier de mogelijkheden voor een zonnegevel.

Inhoudsopgave ↓
  • Ideaal als dak niet geschikt is
  • Dunne film panelen zijn goedkoop
  • Lager rendement dan op dak
  • Vergunning nodig
  • Groot oppervlak nodig voor goede opbrengst
zonnepanelen gevel

Zonnepanelen op de gevel zijn nog niet heel gangbaar voor particulieren. Kan je geen zonnepanelen op je dak plaatsen? Dan zijn zonnepanelen op je gevel een optie. Voor een zonnegevel wordt vaak gebruikgemaakt van dunne film zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben een lager rendement dan andere panelen, máár ook minder rendementsverlies bij diverse hellingshoeken. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag offertes aan en laat je adviseren:

zonnegevel
zonnepanelen gevel
zonnepanelen verticaal
verticale zonnepanelen gevel
Toon alle afbeeldingen

Wil je zonnepanelen op een gevel installeren, dan heb je altijd een omgevingsvergunning nodig. Laat de vergunning regelen door de installateur, zodat je zeker weet dat dit goed gebeurt en je er zelf geen omkijken naar hebt.

Meer informatie?
Zonnepanelen vergunning

Wil je zonnepanelen op je gevel? Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan en kom in contact met vakmannen die in jouw regio werken. Vergelijk deze vakmannen en beslis zelf wie de beste deal heeft.

Direct zonnepanelen installateurs vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal