• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Serre offerte

  Vergelijk vrijblijvend 5 serre offertes

  Bespaar 45%

  Serre aanbouwen voor de beste prijs? Vraag direct vrijblijvende serre offertes aan en vergelijk 4 specialisten die in jouw regio actief zijn!

  Online serre offerte aanvragen

  Wil je gratis serre offertes aanvragen? Dit doe je eenvoudig bij Slimster:

  1. Vul bovenstaand offerte formulier in
  2. Wij zoeken de 4 beste bedrijven voor jouw opdracht
  3. Je ontvangt een serre offerte van ieder bedrijf
  4. Vergelijk deze offertes met elkaar
  5. Kies de beste deal voor jou

  Waarom serre offertes vergelijken via Slimster?

  Wil je offertes voor serres vergelijken? Ongeacht je wensen raden we altijd aan om meerdere offertes op te vragen. Bij Slimster vergelijk je gratis en vrijblijvend offertes van specialisten die in jouw regio actief zijn. Waarom is het slim om te vergelijken? Simpel, niemand betaalt graag te veel. Door te vergelijken, bepaal je zelf welke vakman de beste offerte in handen heeft op het gebied van prijs, kwaliteit en service.

  Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

  Eenvoudig online offerte serre aanvragen

  Via het bovenstaande formulier vraag je eenvoudig serre offertes aan. Om het juiste bedrijf in jouw regio te vinden, hebben we wel wat informatie van je nodig zoals je wensen en je adresgegevens. Dankzij je gegevens kunnen we voor je op zoek naar specialisten in de buurt. Zo betaal je geen onnodig hoog bedrag aan voorrijkosten.

  Na het versturen van je aanvraag starten we onze zoektocht naar de 4 beste vakmannen voor jou. Dit doen we in ons uitgebreide netwerk van 212. Je ontvangt per e-mail een overzicht van de bedrijven aan wie we jouw opdracht hebben doorgestuurd.

  Beste deal voor nieuwe serre

  Je ontvangt offertes van de verschillende bedrijven. Deze offertes zijn gebaseerd op jouw wensen en omschijving van de serre. Vergelijk deze prijsoffertes, zodat je een eerste selectie kunt maken:

  • Wat is er wel/niet in de prijs opgenomen?
  • Bezit het bedrijf keurmerken?
  • Heeft het bedrijf goede referenties?

  Na het vergelijken van de serre offertes kun je een vrijblijvende afspraak maken met de bedrijven die bij je passen. Zo leer je ze beter kennen, kun je ze al je vragen stellen en face-to-face onderhandelen over de prijs.

  Worden er nieuwe afspraken gemaakt? Dan ontvang je tijdens of na de afspraak een nieuwe serre offerte. Neem deze offerte goed door en vergelijk deze met offertes van andere bedrijven. Zo bepaal je uiteindelijk zelf welk bedrijf de beste deal heeft voor jouw nieuwe serre.

  Waarom Slimster
  • 212 ervaren serre bouwers
  • Bespaar tijd & geld
  • Juiste bedrijf voor jouw klus
  • Altijd actief in jouw regio
  • Vergelijken = beste deal
  • Tot 4 vrijblijvende offertes
  Telefonische offerte? 088 - 222 1402 Werkdagen van 8:00 tot 18:00
  Snelle service en goede offertes. Veel geld bespaard. Hierdoor zijn we heel blij met onze keuze!
  Rita
  8.8
  193 reviews