Wasdroogcombinatie ervaringen

Wasdroogcombinatie ervaringen

Wil jij een nieuwe wasdroogcombinatie kopen? Dan ben je vast benieuwd naar de ervaring van andere gebruikers. Een was-droogcombinatie is namelijk een apparaat dat zowel liefhebbers als minder overtuigde gebruikers kent. Wasdroogcombinaties kunnen we zien als een wasmachine en droger in 1. In plaats van twee losse apparaten voor wassen en drogen heb je nu genoeg aan een enkel apparaat. Handig wanneer je weinig ruimte hebt en geen wasmachine en wasdroger kunt plaatsen.

Met een wasmachine droger combi heb je de mogelijkheid om wasprogramma's én droogprogramma's te gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor een non-stop-wasdroogprogramma. Klinkt goed toch? Helaas kent een wasdroogcombinatie ook nadelen. Op Slimster.nl willen we jou van alle informatie voorzien. Daarom delen we hier echte wasdroogcombinatie ervaringen en reviews. Laat je niet verleiden door slimme verkooppraatjes, maar bekijk zelf verschillende gebruikerservaringen om tot de beste keus te komen!

Op zoek naar de Beste Koop was-droogcombinatie?
Beste wasdroogcombinaties

Voordelen wasdroogcombinatie

Voordat we gaan kijken naar echte wasdroogcombinatie ervaringen kijken we naar de (vermeende) voordelen van wasmachine droger combi's. Waarom zou je voor zo'n was-droogcombinatie moeten kiezen?

  • Directe aansluiting op waterafvoer
  • Geen filters die gereinigd moeten worden
  • Non-stop was en droogprogramma's
  • Ruimte besparend (1 apparaat)
  • Goede wasprogramma's

Nadelen was-droogcombinaties

Wanneer je nadenkt over het kopen van een was/droogcombinatie of wasmachine en droger los is het uiteraard goed om stil te staan bij eventuele nadelen. Wat zijn de minpunten van zo'n combi-machine?

  • Kleinere droogcapaciteit dan wascapaciteit
  • Programma's duren een stuk langer
  • Niet tegelijkertijd wassen en drogen
  • Hoger energieverbruik
  • Gemiddelde prijs ligt hoger
Met een was-droogcombinatie kun je veel ruimte besparen. Je hebt maar 1 apparaat nodig voor wassen én drogen!

Was-droogcombinatie reviews

Benieuwd naar reviews van was-droogcombinaties? Op Slimster.nl kunnen consumenten hun review achterlaten, zo delen zij hun ervaringen met wasmachines en droger in 1 apparaat. Bekijk hier alle wasdroogcombinaties op Slimster.nl. Klik door naar de productpagina en ontdek de ervaringen van consumenten uit heel Nederland.

Wasdroogcombinatie ervaringen van gebruikers

De wasdroogcombinatie ervaringen van consumenten zijn verdeeld. De één waardeert vooral de ruimtebesparing en het gemak van een non-stop was en droog programma. De ander heeft moeite met het feit dat de droogcapaciteit lager is dan de wascapaciteit. Ook de lange programma's zijn voor sommige gebruikers een doorn in het oog.

Bekijk hier bijvoorbeeld de ervaring met een was-droogcombinatie van gebruikers van het Tweakers forum. Hier wordt een wasmachine en droger in 1 vaak gezien als een compromis, net zoals een combi-magnetron. Wassen gaat prima, maar het drogen laat vaak nog te wensen over.

ervaring wasdroogcombinatie tweakers

Een andere review op het forum van Tweakers noemt was-droogcombinaties een prima keus wanneer je weinig ruimte hebt. Kun je geen losse wasmachine en droger kwijt? Houd rekening met de lagere droogcapaciteit en dan kun je goed uit de voeten met een Samsung was-droogcombinatie.

samsung was-droogcombinatie ervaring

Ervaringen was-droogcombinaties

Niet alleen bij Tweakers wordt er gediscussieerd over wasmachine droger combinaties. Ook op het Viva forum wordt gevraagd naar ervaringen met was-droogcombinaties. Deze consument is van mening dat zo'n combinatie-apparaat vooral onhandig is. Dit komt omdat je niet tegelijkertijd kunt wassen en drogen. Wanneer je veel wasjes draait is dit niet ideaal.

Ook het feit dat je meer kilo's kunt wassen dan kunt drogen maakt het er niet makkelijker op. Een andere consument benoemt een ander nadeel als ervaring met een was-droogcombinatie. Namelijk het feit dat wanneer het apparaat kapot gaat, je niet meer kunt drogen én wassen. Heb je een losse wasmachine en wasdroger, dan gaat natuurlijk slechts 1 van beide machines kapot.

wasdroogcombinatie ervaringen viva

Ook op de website van Kassa wordt regelmatig gevraagd naar ervaringen met was-droogcombinaties. Hier zijn allerlei meningen te lezen, van negatief tot positief. Net als in de hierboven getoonde reviews, worden veelal dezelfde eigenschappen benoemd. Deze gebruiker is erg tevreden en is vooral positief over de was- en droogresultaten.

ervaring wasmachine droger in 1

Zoals je kunt zien zijn de wasdroogcombinatie ervaringen zeer uiteenlopend. Toch worden vaak wel dezelfde voordelen en nadelen genoemd. Afhankelijk van jouw situatie kun je dus kiezen voor een wasmachine & droger combinatie, of voor het kopen van losse apparaten.

De gemiddelde droogcapaciteit van een wasdroogcombinatie is lager dan de wascapaciteit (bijvoorbeeld 8 kg wassen en 6 kg drogen)

Is een wasmachine en droger in 1 goed?

Op Slimster.nl willen we jou graag alle beschikbare informatie geven over was-droogcombinaties. Zo hebben we op deze pagina echte reviews en gebruikerservaringen gedeeld. Op basis van deze wasdroogcombinatie ervaringen en voor- en nadelen kun jij beslissen of je voor een wasmachine en droger in 1 gaat. Misschien is het in jouw geval wel beter om te kiezen voor een losse wasmachine en wasdroger. De kwaliteit van wasmachine droger combinaties is tegenwoordig erg hoog, waardoor de wasresultaten en droogresultaten goed zijn.

Toch kleven er nadelen aan zo'n combi-apparaat. Je kunt namelijk niet tegelijkertijd wassen en droger. Ook is de droogcapaciteit vaak lager dan de wascapaciteit, houd hier dus rekening mee. Heb jij een groot gezin en was je veel? Dan is het in veel gevallen handiger om te kiezen voor een losse wasautomaat en droger. Zo kun je tegelijk wassen en drogen, maar bespaar je ook op de energiekosten.

Is het voor jou niet van toepassing om tegelijkertijd verschillende wassen te draaien? En heb je een kleine badkamer? Dan is een was-droogcombinatie een uitstekende keuze. Je bespaart een hoop ruimte en met een non-stop programma kun je in 1 programma drogen en wassen.

Andere bekeken ook