Wasmachine wordt niet meer warm

Wasmachine wordt niet meer warm

Wordt jouw wasmachine niet meer warm? Dan kun je het basisprincipe van een wasmachine niet meer uitvoeren, namelijk het doen van een grondige was. Dit is vervelend, maar er valt gelukkig iets aan te doen. In de Waspedia van Slimster lees je meer over problemen met het verwarmingselement in de wasmachine.

Slecht functionerend verwarmingselement

Wanneer jouw wasmachine niet meer warm wordt, dan heeft dit doorgaans te maken met een niet goed functionerend verwarmingselement. Wanneer het verwarmingselement het niet meer doet kan deze geen warmte meer sturen naar de wastrommel, waardoor jouw kleren niet meer gewassen kunnen worden in heet water. Het is nu van belang dat je contact opneemt met de producent van jouw wasmachine. Heb je bijvoorbeeld nog garantie en waar heeft deze garantie precies betrekking op?

In de meeste gevallen is een slecht werkend verwarmingselement de oorzaak van een wasmachine die niet meer warm wordt!

Wasmachine laten repareren?

  • Ervaren specialisten
  • Bespaar tijd & geld
  • Vergelijken = beste deal
  • Werkzaam in jouw regio
  • Tot 2 vrijblijvende offertes

Wasmachine reparatie

Repareren of vervangen

Waar je aan moet denken is of het voor jouw wasmachine nog rendabel is om het verwarmingselement te vervangen. Heb jij namelijk een oude wasmachine die meerdere mankementen vertoont, dan kan het aan te raden zijn om deze volledig te vervangen voor een ander model (wasmachines vergelijken via Slimster). Wanneer je nog wel met het oude apparaat verder wilt, kun je het beste een monteur laten komen om het verwarmingselement te repareren of – indien nodig – te vervangen.

Verwarmingselement vervangen

Meer wasmachine advies