Bovenlader wasmachine kopen

Bovenlader wasmachines

Als jij op zoek bent naar een wasmachine, dan heb je de keuze uit diverse modellen, maar welk model past het beste bij jou? Op deze pagina geven wij je alle informatie over een bovenlader wasmachine. Hier op deze pagina zie je een aantal filtermogelijkheden, zoals de prijsklasse, afmetingen, energieklasse en merken voor bovenladers. Wanneer je deze filtermogelijkheden invult naar jouw wensen, dan vind je direct de wasmachines die het beste bij jou passen.

Wil je verschillende wasmachines met elkaar vergelijken? Selecteer dan tot maar liefst vier wasmachines en klik op ‘vergelijken’. Je vergelijkt op deze manier de verschillende types op alle specifieke kenmerken

7 resultaten

AEG L6TBN62K

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62K
€ 599,-
Bovenbelading
6 kg

Zanussi ZWQ61265BW

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
Zanussi ZWQ61265BW
€ 529,-
Bovenbelading
6 kg

Salora WMR5350

Bovenbelading , 4.6 kg , Onbekend
Salora WMR5350
€ 153,-
Bovenbelading
4.6 kg

AEG L6TB62K

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse F
AEG L6TB62K
€ 619,-
Bovenbelading
6 kg

AEG L6TBK62

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBK62
€ 599,-
Bovenbelading
6 kg

Bovenlader wasmachines vergelijken

Voordat je beslist welke bovenlader wasmachine je gaat kopen is het belangrijk om kieskeurig te vergelijken. Via ons filtersysteem kun je eenvoudig alle bovenladers vergelijken op prijs en functies. Kijk naar kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld het energielabel, de maximale vulcapaciteit of het programma-aanbod. Heb jij een wasmachine met bovenlader gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Selecteer dan de webshop met de beste aanbieding en koop jouw wasmachine voor de laagste online prijs via Slimster!

Beste bovenlader wasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste bovenladers

Hoe werkt een bovenlader?

Een bovenlader is een type wasmachine dat veel wordt gebruikt in landen als Australië, Canada en de Verenigde Staten. In Nederland gebruikt men dit type wasmachine nog veel minder, hier is de voorlader populairder. Maar dat is eigenlijk onterecht. Een bovenlader kan namelijk zeer handig zijn! In het geval van een bovenlader bevindt de deur zich aan de bovenkant van de machine, waardoor je het klepje open kunt doen terwijl jij kunt blijven staan. Hierdoor plaats je de vieze was gemakkelijk en snel in de wasmachine.

Omdat de bovenlader bovendien vrij klein is, is deze uitermate geschikt voor de kleinere huishoudens. Een bovenlader doet hierdoor dan ook niet onder voor een voorlader. Was-droogcombinaties zijn verkrijgbaar als bovenlader en voorlader.

bovenlader wasmachine

Voordelen bovenlader wasmachine

Om te weten of jij het beste een boven- of voorlader kunt aanschaffen is het handig om een rijtje te hebben met de voordelen van de bovenladers. Je vindt een opsomming met voordelen die de bovenlader voor jou kan hebben.

  • Gemakkelijk in gebruik: doordat de vulopening aan de bovenkant van het apparaat zit is het gemakkelijk om de was in de machine te deponeren. Je kunt hierbij gewoon blijven staan en hoeft dus niet te bukken. Een groot voordeel voor onder meer mensen met rugklachten.
  • Klein apparaat: omdat de bovenlader relatief klein / smal is, kun je dit apparaat overal gemakkelijk plaatsen. De wasautomaat neemt niet veel ruimte in beslag en dit kan voor kleine huishoudens een groot voordeel zijn. Heb je niet veel was te doen per keer, dan is een bovenlader zonder meer aan te raden.
Heb jij weinig ruimte om een wasmachine te plaatsen? Dan is een bovenlader ideaal. Deze wasmachines zijn namelijk smaller dan voorladers en makkelijker te plaatsen.