Wasmachines vergelijken op vulcapaciteit

Wasmachines vergelijken op vulcapaciteit

Wil jij wasmachines vergelijken op het maximale vulgewicht? Vergelijk alle modellen en vind het model dat je aanspreekt. Deze koop je goedkoop online bij één van onze aangesloten webshops. Bij Slimster vind je wasautomaten met verschillende maximale vulcapaciteiten. Zo weet je zeker dat de maximale trommelinhoud van de wasmachine goed aansluit bij de hoeveelheid wasgoed van jouw gezin!

Wasmachines vergelijken op vulgewicht

Vergelijk alle wasmachines op onze website Slimster.nl en let goed op de maximale trommelinhoud. Zo vind je snel de goedkoopste wasautomaat die geschikt is voor jouw gezin!

Beste stoomwasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste stoomwasmachines

Hoeveel vulcapaciteit heb je nodig?

Voordat je verder gaat kijken naar de trommelinhoud van je voorlader of bovenlader is het verstandig om te bepalen wat je precies nodig hebt. Woon je alleen? Dan is het natuurlijk zonde om een grote wasmachine met meer dan 10 kilo capaciteit te kopen. Deze modellen zijn vaak duurder en verbruiken meer energie en water bij een wasbeurt (check daarom ook de energieklasse). Vaak zijn wasmachines met 5 kg of 6 kg vulgewicht geschikt voor kleine huishoudens, van 1 of 2 personen.

Heb je een gemiddeld gezin met 3 tot 4 personen? Dan kun je het best gaan voor een wasautomaat met een wascapaciteit van 7kg, 8kg of in enkele gevallen 9kg (bij veel sportkleding bijvoorbeeld). Grotere gezinnen met meerdere kinderen (5 of meer personen) doen er slim aan om een wasmachine met 9 kilo of 10 kilo trommelinhoud te bestellen via Slimster. De extreem grote modellen zijn ideaal voor kleine bedrijven met werkkleding die gewassen moet worden of grote huishoudens met meer dan 6 bewoners.

vulgewicht wasmachine