Wasmachine kopen op afbetaling / in termijnen?

Wasmachine kopen op afbetaling

Is jouw wasmachine stuk gegaan op een vervelend moment? Bijvoorbeeld in een dure maand, waarin je al veel uitgaven hebt gedaan. Dan heb je misschien niet voldoende spaargeld om een nieuwe wasautomaat te kopen. Maar je wasgoed moet natuurlijk wel gewoon gewassen worden. Dus wat ga je doen? Geen stress, tegenwoordig zijn er verschillende winkels waar je een voorlader wasmachine of bovenlader wasmachine op afbetaling kunt kopen.

Dit betekent dat je niet het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen. Je kunt de wasmachine in maandelijkse termijnen betalen. Met gespreid betalen wordt het makkelijker om jouw nieuwe wasautomaat te financieren. Maar bij welke webshops kun je een nieuwe wasmachine kopen op afbetaling? Slimster.nl heeft de beste opties voor je geselecteerd!

Wasmachine kopen en in termijnen betalen is mogelijk bij onderstaande winkels

coolblue wasmachine abonnement

mediamarkt wasmachine betalen in termijnen

Waar een nieuwe wasmachine op afbetaling kopen?

Heb jij echt een nieuwe wasmachine nodig en wil je deze in maandelijkse termijnen betalen? Dan zoek je natuurlijk een betrouwbare webwinkel. Er zijn meerdere winkels die opties als kopen op afbetaling, gespreid betalen en betalen in termijnen aanbieden. Naar onze mening zijn MediaMarkt en Coolblue de beste keus. Bij deze shops is het namelijk eenvoudig geregeld en kun je bij het bestellen van jouw wasautomaat direct aangeven dat je in maandelijkse termijnen wilt betalen.

Bij MediaMarkt werken ze samen met Santander om Betaalgemak aan te bieden. Je vraagt betalen in termijnen aan en na goedkeuring wordt jouw wasmachine thuisbezorgd. Ook bij Coolblue is het mogelijk om in een wasmachine in termijnen te betalen. Dit doe je in de vorm van een wasmachine abonnement, waar je maandelijks een bedrag betaalt voor de lease van je wasmachine. Andere winkels die kopen op afbetaling aanbieden zijn OTTO en Expert.

Wees er van bewust dat het betalen in termijnen van een wasmachine geld kost. Je betaalt op jaarbasis vaak zo'n 13 - 14% rente. Voor het gemak van gespreid betalen betaal je over het gehele bedrag dus wel wat meer.

Bestaand krediet of lening gebruiken

Indien je reeds een bestaand Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening hebt is het aan te raden het limiet van deze lening op te hogen voor de aanschaf van bijvoorbeeld jouw was-droogcombinatie of stoomwasmachine. In feite betaal je jouw wasmachine gespreid per maand via jouw huidige (of nieuw af te sluiten) lening waarbij je zelf ook nog eens de looptijd kan bepalen.

Indien de bestaande lening (of krediet van jouw creditcard!) al een tijdje loopt is het sowieso aan te raden een nieuwe offerte op te vragen om te kijken of jouw huidige financiering zelfs goedkoper kan. In dat geval hoeft het kopen van een nieuw witgoed apparaat op afbetaling niet eens een hogere maandlast te betekenen.

Dus voordat je een wasautomaat of misschien zelfs meerdere wasmachines gaat bestellen op afbetaling raden wij je aan bij één of meerdere van onderstaande speciaal geselecteerde aanbieders een gratis en vrijblijvende offerte aan vragen voor jouw bestelling. Bij alle onderstaande aanbieders is een offerte vrijblijvend! Vergelijk het zelf en vraag meerdere gratis offertes aan. Zo kun je jouw gewenste wasmachine nu kopen en later betalen!