Stille wasmachine kopen

Stille wasmachines

Wanneer je op zoek bent naar een wasautomaat kan een pré voor jou zijn dat je een stille machine wilt. Wanneer jouw wasautomaat zeer weinig geluid maakt, heb je er immers geen geluidsoverlast door. Het komt steeds vaker voor dat er stille wasmachines op de markt komen. Wasmachines die weinig geluid maken, produceren tussen de 45 en 51 dB tijdens het wassen en tussen de 71 en 73 dB tijdens het centrifugeren.

Diverse merken hebben systemen uitgevonden waardoor de wasmachines muisstil zijn. Zo werkt Siemens met Anti Vibration, Whirlpool met SilentMotion, Bauknecht met ProSilent en Hoover met een fluitsterstille inventer motor. Vergelijk op deze pagina alle stille wasmachines met elkaar!

24 resultaten

Siemens WM14N096NL

Voorlader , 7 kg , Energieklasse Energieklasse B
Siemens WM14N096NL
€ 629,-
Voorlader
7 kg

Bosch WGG244A2FG

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Bosch WGG244A2FG
€ 757,-
Voorbelading
9 kg

Bosch WAN28096NL

Voorlader , Energieklasse B , Onbekend
Bosch WAN28096NL
€ 649,-
Voorlader

Siemens WM14N095NL

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Siemens WM14N095NL
€ 629,-
Voorbelading
7 kg

Bosch WAN28095NL

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Bosch WAN28095NL
€ 599,-
Voorbelading
7 kg

AEG L8FBE96S

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
AEG L8FBE96S
€ 584,-
Voorbelading
9 kg

AEG L6FBBERLIN

9 kg , Energieklasse D , Extra stil (< 71 dB)
AEG L6FBBERLIN
€ 647,-
9 kg

AEG L7ECO

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
AEG L7ECO
€ 789,-
Voorbelading
9 kg

Stille wasmachines vergelijken

Op deze pagina staan alle stille wasmachines die je bij Slimster kunt vergelijken. Je vergelijkt de machines door per keer maximaal vier apparaten te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je kunt tevens gerichter zoeken door in het keuzemenu jouw voorkeuren in te stellen met betrekking tot de prijs, afmetingen, energieklasse en andere zaken. Heb jij een geschikte wasautomaat gevonden, dan koop je deze gemakkelijk en snel via Slimster! Selecteer een aanbieding van een van de webshops en profiteer van de lage online prijzen!

Nieuwe wasmachine kopen? Bekijk Beste Getest!
Beste wasmachines

Wasmachine met laag geluidsniveau kopen?

Wij hebben veel verschillende apparaten in ons assortiment die weinig geluid produceren. Merken als AEG, Bosch en Panasonic doen jaar op jaar hun best om zo stil mogelijke wasmachines op de markt te brengen. Vooral wanneer je in een appartement woont is een stille wasmachine wenselijk. Dan staat je wasautomaat (en droger) namelijk op dezelfde verdieping als je woonkamer en slaapkamer. Een model dat veel lawaai maakt tijdens het wassen en centrifugeren is dan zeer irritant.

Ook als je de wasmachine in een bijkeuken plaatst is het verstandig om goed naar het geluidsniveau in decibels te kijken. Heb jij een stille wasmachine gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Bestel dan bij de webshop met de beste online aanbieding. Slimster helpt je graag!