Wasmachine met koolborstel motor kopen

Wasmachines met koolborstel motor

Op deze pagina vind je alle wasmachines met een koolborstel motor. De klassieke wasmachines maken gebruik van koolborstels om rond te draaien. Dit zijn twee pennen van koolstof, die in een plastic houder op de motor zijn aangehecht. Er zijn tegenwoordig ook koolborstelloze motors op de markt, die stiller zijn en een langere levensduur hebben. Het voordeel van een koolborstel motor is echter dat deze goedkoper is. Voor een relatief laag bedrag heb jij al een geschikte wasmachine. Koolborstel wasautomaten koop je van alle bekende merken, zoals Siemens, Whirpool en indesit.

Een koolborstelmotor vind je op verschillende soorten wasmachines. Zowel voorladers, bovenladers en was-droogcombinaties kunnen beschikken over een motor met koolborstels.

2 resultaten
Siemens WK14D543EU
Voorbelading , Extra stil (< 71 dB) , 1355 toeren
Siemens WK14D543EU
Geen reviews
€ 1338,-
1 prijs
Voorbelading
Candy CO 12105TE/1-S
Voorbelading , 10 kg , Energieklasse E
Placeholder
Geen reviews
€ 664,-
1 prijs
Voorbelading
10 kg

Wasmachines met koolborstel motor vergelijken

Jij vergelijkt wasmachines eenvoudig en snel op onze website Slimster.nl! Bekijk alle wasmachines in ons assortiment die voorzien zijn van een koolborstel motor. Wil je ze onderling vergelijken op gedetailleerd niveau? Selecteer dan maximaal vier apparaten per keer en klik op ‘vergelijken’. De zoekopdracht verfijn je door links in beeld in het keuzemenu jouw voorkeuren op te geven. Vervolgens kun je jouw favoriete wasmachine online kopen! Bij Slimster vind jij de goedkoopste wasautomaten met koolborstel motor!

Kies voor de hoogste kwaliteit met onze beste wasmachine test
Beste wasmachines

Wasmachine met koolstof motor kopen?

Wasautomaten met een koolborstel motor vergelijk je op prijs, specificaties, reviews en levertijd via Slimster! Selecteer een aanbieding van één van onze aangesloten webshops en verzeker jezelf van een goedkope en kwalitatief goede wasmachine met koolborstel motor. Uiteraard kun je bij Slimster ook ale wasmachines met koolborstelloze motor vergelijken.

Ook voor wasmachines met een koolborstelloze motor zit je bij Slimster perfect!