Indesit wasmachine kopen

Indesit wasmachines

Al tientallen jaren is Indesit een wereldwijd gerespecteerd merk voor huishoudelijke producten. Het bedrijf is begonnen door de Italiaan Vittorio Merloni en is uitgegroeid tot een groot succes. Ook bij Slimster hebben wasmachines van dit merk op onze website staan. Het merk produceert per jaar maar liefst meer dan 5 miljoen producten. Hierbij staat het gebruiksgemak centraal, waarmee het bedrijf wil aansluiten bij de vraag van de consument.

Een ander speerpunt van Indesit is het behoud van het milieu. Daarom doet het bedrijf er alles aan om energiezuinige apparaten te ontwikkelen, die uiteraard voldoen aan alle veiligheidseisen. Met de Indesit wasmachines maak je minimaal gebruik van energie en water. Bovendien hebben ze weinig tijd nodig voor een goede wasbeurt.

5 resultaten
Indesit EWC 81483 W EU N
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse D
Indesit EWC 81483 W EU N
Geen reviews
€ 358,-
1 prijs
Voorbelading
8 kg
Indesit EWD 71452 W EU N
Voorbelading , 7 kg , Energieklasse E
Indesit EWD 71452 W EU N
Geen reviews
€ 369,-
1 prijs
Voorbelading
7 kg
Indesit BWEBE 91496X WK N
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Indesit BWEBE 91496X WK N voorkant
Geen reviews
€ 397,-
1 prijs
Voorbelading
9 kg
Indesit EWC61051WFR N
Voorbelading , 6 kg , Energieklasse F
Indesit EWC61051WFR N
Geen reviews
€ 602,-
1 prijs
Voorbelading
6 kg
Indesit BWEBE 71485X WK N
7 kg , Energieklasse B , Onbekend
Indesit BWEBE 71485X WK N
Geen reviews
€ 379,-
1 prijs
7 kg

Indesit wasmachines vergelijken

Ben je benieuwd naar de producten van Indesit? Vergelijk dan hier op onze website Slimster.nl de verschillende modellen wasmachines kieskeurig met elkaar. Hier kun je jouw filteropties instellen (zoals prijs en afmetingen van het apparaat) en onder in beeld verschijnen de geschikte modellen. Vergelijk maximaal vier modellen tegelijkertijd op individuele kenmerken door op ‘vergelijken’ te klikken. Veel succes met het vinden van jouw perfecte Indesit wasmachine!

Direct de beste wasmachines van dit jaar vergelijken?
Beste wasmachines

Over Indesit

Indesit is een innovatief merk voor huishoudelijke producten. Een derde van de totale opbrengsten gaat bij Indesit dan ook direct naar onderzoek voor productinnovatie. Het heeft voor jou als consument het grote voordeel dat je zeker weet dat je met wasmachines van dit merk altijd het nieuwste van het nieuwste in huis haalt. Het merk haalt jaar in, jaar uit prijzen binnen voor haar producten, innovatie en design. Ontdek ook de Indesit wasdrogers via Slimster.

Wasmachine Indesit

Indesit heeft veel verschillende soorten wasmachines en drogers in de aanbieding. Betreffende de wasmachines kun je kiezen uit voorladers, bovenladers en was-droogcombinaties. De kernpunten van productinnovatie en duurzaamheid zijn toegepast in deze apparaten van het merk, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit. Benieuwd naar wat de wasmachines van Indesit jou nog meer te bieden hebben?

Het grootste gedeelte van de Indesit wasmachines bij Slimster zijn voorladers. Het voordeel van zo'n voorlader wasmachine is dat zij vaak een grote vulopening hebben waardoor jouw wasgoed gemakkelijk in de machine te plaatsen is. Daarnaast kun je een wasdroger plaatsen bovenop de wasautomaat, dit noemen we een was-droogzuil.

De Indesit voorladers zijn duurzaam en ecologisch verantwoord. De Eco-Time functie is een sensor die ervoor zorgt dat jouw energieverbruik een stuk lager is dan bij oudere modellen. Speciaal voor de buitensport liefhebbers bieden de voorlader machines een Outdoor Wear-programma. Dit programma zorgt ervoor dat zelfs de hardnekkigste vlekken verwijderd worden, zonder dat jouw kledij zijn waterdichte- en waterafstotende functie verliest.

indesit wasmachines

Indesit wasautomaat kopen?

Naast deze voorladers heeft Indesit ook een aantal bovenlader wasmachines in de productie zitten. Belangrijkste kenmerk van deze Indesit bovenladers is misschien wel de Energy Saver functie. Deze functie zorgt voor een besparing tot wel 70% op de energie bij wasprogramma's als katoen, synthetisch en jeans. Uiteraard zonder hierbij in te leveren op wasresultaat.

Voor iedereen die graag 1 wasautomaat heeft voor zowel wassen als drogen is een Indesit was-droogcombinatie een goedkope optie. Deze relatief energiezuinige wasdroogmachines maken het gebruik van een droger overbodig. De prijs is scherp, maar het energieverbruik ligt bij deze wasmachines van Indesit wel iets hoger.

Niet genoeg ruimte in huis om een losse wasdroger en wasmachine te plaatsen? Een Indesit was-droogcombinatie combineert beide apparaten en helpt je besparen op ruimte!