Haier wasmachine kopen

Haier wasmachines

Haier is in Nederland een relatief onbekend witgoed merk. Toch is Haier de op twee na grootste fabrikant van witgoed ter wereld. Het Chinese Haier richt zich niet alleen op wasmachines, maar ook op andere huishoudelijke producten als koelkasten en vriezers, wasdrogers, airco-systemen en zelfs televisies. Het aanbod van Haier producten is nog niet heel groot in Nederland, maar bij Slimster vind je wel een aantal wasmachines van Haier die je wellicht kunnen bekoren.

De Haier wasautomaten zijn scherp geprijsd en daarom goed geschikt voor gezinnen met een lager inkomen. De laagste online prijzen voor Haier wasmachines vind je uiteraard door te vergelijken via Slimster!

Soorten Haier wasmachines: Haier voorladers | Haier was-droogcombinaties

5 resultaten

Haier HW70-B14636N

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse A
Haier HW70-B14636N
€ 519,-
Voorbelading
7 kg

Haier HW90-B14959U1

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Haier HW90-B14959U1
€ 599,-
Voorbelading
9 kg

Haier HW80-B14959U1

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Haier HW80-B14959U1
€ 559,-
Voorbelading
8 kg

Haier HW80-B16636N

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Haier HW80-B16636N
€ 527,-
Voorbelading
8 kg

Haier HW90-B14636N

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Haier HW90-B14636N
€ 549,-
Voorbelading
9 kg

Haier wasmachines vergelijken

Zoek je een nieuwe Haier wasmachine? Bekijk dan eens de verschillende modellen op onze website Slimster.nl. Het aanbod wasautomaten van Haier is nog niet heel groot, maar is wel divers en grote kans dat er een geschikt model voor jou tussen zit. Vergelijk het actuele aanbod Haier voorlader wasmachines op prijs en specificaties. Bij ons vind je uiteraard de beste wasmachine aanbieding!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines
haier wasmachines

Haier wasmachine kopen?

Zoals je ziet bestaat het actuele aanbod Haier wasmachines uit voorladers. Een voorlader wasmachine heeft als grote voordeel dat jouw wasdroger daar bovenop kan worden geplaatst. Zo bespaar je ruimte. De wasautomaten van Haier beschikken over een trommelinhoud van 8 - 12 kg en hebben eigenlijk allemaal energieklasse A. Voor de laagste prijs zit je bij Slimster goed, wij vergelijken de prijzen van online aanbieders voor jou en de laagste prijs zie je direct. Zo vind je eenvoudig de beste wasmachine aanbieding.

Een unieke wasmachine met voorlader van Haier heb je twee trommels waarmee je twee soorten was tegelijkertijd kunt draaien. Ben je op zoek naar een bovenlader of wasdroogcombinatie? Dan kun je beter naar een ander merk kijken!