ASKO wasmachine kopen

ASKO wasmachines

ASKO is een Zweeds merk voor huishoudelijke apparatuur. Wie voor ASKO kiest, gaat voor duurzame en kwalitatief hoogstaande apparatuur dat gemakkelijk is in gebruik. ASKO is een merk dat jarenlange ervaring heeft in het produceren van huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines en wasdrogers. Erg belangrijk voor ASKO wasmachines is het milieu. Dit bedrijf streeft ernaar om zo duurzaam mogelijke wasmiddelen te ontwikkelen.

Het fabrieksproces heeft tevens een zeer duurzaam karakter, door de moderne spuitprocessen en een lage afvalproductie. Via Slimster kun je alle wasmachines van ASKO vergelijken en vind je direct de beste aanbieding!

Soorten Asko wasmachines: ASKO voorladers

5 resultaten
Asko W4086C.W/3
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Asko W4086C.W/3
Geen reviews
€ 1008,-
4 prijzen
Voorbelading
8 kg
Asko W6098X.W/3
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Asko W6098X.W/3
Geen reviews
€ 1699,-
3 prijzen
Voorbelading
9 kg
Asko W2086C.W/3
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Asko W2086C.W/3
Geen reviews
€ 1099,-
4 prijzen
Voorbelading
8 kg
Asko W2084C.W/3
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Asko W2084C.W/3
Geen reviews
€ 999,-
4 prijzen
Voorbelading
8 kg
Asko W4114C.W/3
Voorbelading , 11 kg , Energieklasse A
Asko W4114C.W/3
Geen reviews
€ 1599,-
3 prijzen
Voorbelading
11 kg

ASKO wasmachines vergelijken

Ben jij geïnteresseerd in een professionele wasmachine van ASKO? Dan is Slimster.nl dé website voor jou. Hier kun je namelijk wasmachines vergelijken op prijs en individuele kenmerken. Door hier jouw filtermogelijkheden te selecteren kun je direct een wasmachine vinden die bij jou past. Je kunt selecteren op onder meer prijsklasse en de gewenste afmetingen van de machine. Daarnaast kun je individuele wasmachines van ASKO kieskeurig vergelijken door onder in beeld maximaal vier apparaten te selecteren en op ‘vergelijken’ te klikken.

Benieuwd naar de beste wasmachines van dit jaar?
Beste wasmachines

Wasautomaat van ASKO

Wie aan ASKO wasmachines denkt, denkt aan het strakke Zweedse design van de apparaten. De mensen van ASKO maken wasmachines, zoals alleen de Scandinaviërs dat kunnen: stijlvol, strak en modern. Een ander speerpunt van ASKO is de duurzaamheid van de apparaten. Ga je namelijk voor een ECO-wasmachine met warm- en koudwateraansluiting, dan bespaar je tot en met 60 procent op het energieverbruik van de wasautomaat.

Door de unieke Quatro™ constructie zijn de wasmachines bovendien naast duurzaam ook nog eens heel stabiel. Je kunt op een hoge snelheid centrifugeren, terwijl de wasmachine niet zal gaan trillen.

Bij Slimster kun je alle modellen van ASKO vergelijken. Neem dus eens een kijkje bij alle ASKO voorladers, maar vergeet ook niet de bovenladers en was-droogcombinaties te bekijken. Check de prijstabel en zie direct welke webwinkel de laagste prijs heeft!

asko wasmachine

ASKO voorlader of bovenlader?

De wasmachines van ASKO zijn er in de categorieën bovenladers en voorladers, zodat je de keuze hebt om te kiezen voor een apparaat met de vulklep aan bovenkant of aan de voorkant. Naast ASKO voorladers heeft het merk ook wasdrogers en droogkasten in de aanbieding. De ASKO wasmachines hebben diverse wasprogramma’s, zoals ‘kort programma’, ‘extra kort programma’ en ‘spoelprogramma’.

slimster
Slimster helpt jou graag bij het vinden van de beste deal. Vergelijk alle ASKO wasmachines op specificaties, prijs en reviews. Zo vind je altijd de goedkoopste aanbieding!

Beter wassen met ASKO Modus

ASKO wasmachines stel je eenvoudig in op een bepaalde modus, passend bij jouw wasgoed. Het programma wordt automatisch aangepast om bijvoorbeeld stiller, intensiever, zuinger of juist sneller te wassen. ASKO biedt de volgende modi:

  • Normal mode = geen automatische aanpassingen aan het programma.
  • Green mode = besparing van water en stroom. Dit zorgt wel voor een langer wasprogramma.
  • Allergy mode = extra water toegevoegd om alle restjes wasmiddel uit je wasgoed te spoelen.
  • Speed mode = de was is sneller klaar dan normaal, maar verbruikt hierdoor wel extra energie.
  • Intensive mode = perfect voor zeer vuile kleding. Hoger water- en stroomverbruik.
  • Nacht mode = de wasmachine maakt minder geluid door zachtere trommelbewegingen en minder hoog toerental.