Whirlpool wasmachine kopen

Whirlpool wasmachines

Whirlpool is een bekend internationaal merk voor huishoudelijke apparatuur, zoals wasmachines en wasdrogers. Het werd in 1911 opgericht en heeft dus jarenlange ervaring in het produceren van huishoudelijke machines en apparaten. Het uit Amerika afkomstige merk is inmiddels de grootste van Europa op het gebied van huishoudelijke producten en dit valt waarschijnlijk te verklaren door het innovatieve beleid van Whirlpool. Het merk is namelijk bezig met de vraag hoe de apparaten nog consumentgerichter kunnen zijn: hoe kan een Whirlpool wasmachine zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn?

Hier doet het bedrijf dan ook veel onderzoek naar. Een ander speerpunt is de duurzaamheid. Omdat de helft van de energie die we verbruiken afkomstig is van huishoudelijke apparaten zorgt Whirlpool voor steeds milieuvriendelijkere apparaten, die een minder hoge uitstoot hebben.

16 resultaten

Whirlpool wasmachines vergelijken via Slimster

Voordat je een wasmachine of wasdroger van Whirlpool aanschaft is het goed om zelf de verschillende merken te vergelijken. Bij Slimster kan dit! Hier op dese pagina zie je namelijk een handig keuzemenu waarmee je zelf kunt selecteren welke functies een apparaat voor jou dient te hebben en in welke prijsklasse de wasmachine moet vallen. Jouw zoekresultaten komen onder in beeld te staan. Wanneer je vervolgens op ‘vergelijken’ klikt kun je maximaal vier verschillende modellen vergelijken op meer gedetailleerde kenmerken. Een geschikte Whirlpool wasautomaat vind je via Slimster.

Nieuwe wasmachine kopen? Bekijk Beste Getest!
Beste wasmachines
whirlpool wasmachine

Wasmachine van Whirlpool

Whirlpool als merk heeft natuurlijk veel verschillende wasmachines in de collectie. De nieuwe techniek waarvan het merk echter gebruik maakt is de zogenaamde 6th Sense, die de optimale hoeveelheid wasmiddel aangeeft en speciale wasprogramma’s heeft voor reiniging en verzorging van het wasgoed.

De nieuwe 6h-Sense wasmachines van Whirlpool bestaat voor het grootste deel uit voorladers met een zeer energiezuinig karakter. Alle modellen hebben minimaal energieklasse B en veel zelfs energielabel A. Met een Whirlpool wasmachine bespaar je maandelijks aanzienlijk op jouw energiekosten.

Een Whirlpool wasautomaat kent een grote trommelcapaciteit waarbij de high-end modellen ruimte hebben voor 9 tot 12 kilogram wasgoed per wasbeurt! Hierdoor hoef je minder vaak te wassen, wat ook nog eens bijdraagt aan een verminderd water- en energieverbruik. De koolborstelloze inverter-motors zorgen voor een duurzame wasmachine die weinig geluid maakt.

Ook voor een bovenlader wasmachine kun je bij Whirlpool terecht. De Whirlpool bovenladers kenmerken zich door de Green Technology, wat staat voor het besparen op energie en minder belastend is voor ons milieu. Over het algemeen is de trommelinhoud van een Whirlpool bovenlader wat kleiner dan bij de voorladers en ligt het energieverbruik ietwat hoger.