Zwarte wasmachine kopen

Zwarte wasmachines

Wasmachines hoeven niet perse ‘wit’ van kleur te zijn. Op deze pagina vind jij daarom onze selectie met zwarte wasmachines. Het hangt van jouw voorkeuren af of je wilt kiezen voor een wit of zwart model. Zwart raakt steeds meer in de mode en er zijn dan ook steeds meer merken die ervoor kiezen om hun wasmachines in deze kleur te produceren. Zwarte wasmachines geven jouw woning meer flair!

Zwarte wasautomaten worden geproduceerd door bekende merken als Beko, Hoover en Hotpoint. Je bent dus verzekerd van kwaliteit! Vergelijk het actuele aanbod zwarte wasmachines. Wij hebben alle prijzen voor je op een rij gezet, zodat jij direct de beste online aanbieding vindt!

10 resultaten

Inventum VWM9001B

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse B
Inventum VWM9001B
€ 459,-
Voorbelading
9 kg

Samsung WW80T654ALX

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Samsung WW80T654ALX voorkant
€ 679,-
Voorbelading
8 kg

Salora WMR5350

Bovenbelading , 4.6 kg , Onbekend
Salora WMR5350
€ 115,-
Bovenbelading
4.6 kg

AEG L8FBE96S

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
AEG L8FBE96S
€ 712,-
Voorbelading
9 kg

Zwarte wasmachines vergelijken

Op deze pagina staat het assortiment zwarte wasmachines van Slimster! Je vergelijkt de apparaten door per keer maximaal vier wasautomaten te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. In het filtermenu kun je jouw zoekvoorkeuren bovendien nader invullen, zodat je gerichter zoekt. Kijk bijvoorbeeld kieskeurig naar de energieklasse van alle zwarte wasmachines. Heb jij de perfecte zwarte wasautomaat gevonden? Bestel deze dan online op onze website Slimster.nl!

Nieuwe wasmachine kopen? Bekijk Beste Getest!
Beste wasmachines
zwarte wasmachines

Wil jij een zwarte wasmachine kopen?

Vind jij een wasmachine in de kleur zwart wel wat hebben? Dan kun je via Slimster jouw zwarte wasmachine online kopen. Wij hebben de prijzen van alle webshops al voor je op een rij gezet, dus jij hoeft alleen maar de beste aanbieding te selecteren. Bestel jouw zwarte voorlader wasmachine veilig bij de webshop van jouw keuze en profiteer van hoge kortingen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe wasautomaat!