Onderbouw wasmachine kopen

Onderbouw wasmachines

Je kunt kiezen voor zowel vrijstaande wasmachines als wasapparaten die geschikt zijn voor de inbouw of onderbouw. Op deze pagina van Slimster vind je ons totaalassortiment wasmachines geschikt voor onderbouw. Dat houdt in dat je ze gemakkelijk onder een aanrecht of werkblad kunt plaatsen, zodat je extra kunt besparen op ruimte in jouw woning. Zowel Bosch, Siemens als Beko leveren geweldige apparaten in deze productcategorie. Vergelijk alle onderbouw wasmachines en kies de beste deal via Slimster!

Niet alle wasmachines zijn geschikt voor onderbouw. Een bovenlader valt logischerwijs al af, aangezien de opening aan de bovenkant zit. Op deze pagina kun je het actuele aanbod voorladers en wasdroogcombinaties geschikt voor plaatsing onder een werkblad vergelijken.

2 resultaten
Salora WMH7245
Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Salora WMH7245
Geen reviews
€ 369,-
2 prijzen
Voorbelading
7 kg
Salora WMH6100
Voorbelading , 6 kg , Energieklasse D
Salora WMH6100
Geen reviews
€ 359,-
1 prijs
Voorbelading
6 kg

Onderbouw wasmachines vergelijken

Wasapparaten vergelijken doe je op onze website Slimster.nl. Maak gebruik van ons filtermenu om geschikte wasmachines te selecteren. Je kunt de modellen vervolgens kieskeurig onderling vergelijken. Ga in op een interessante aanbieding van een webshop om jouw onderbouw wasapparaat online te bestellen. Slimster: online wasmachines kopen is erg gemakkelijk! Profiteer direct van de scherpste aanbiedingen van onze aangesloten webshops door via Slimster te bestellen!

Beste wasmachines? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Voordelen onderbouw wasmachine

Twijfel jij of je moet gaan voor een wasmachine die geschikt is voor de onderbouw? Laat ons je dan vertellen wat de voordelen zijn van deze methode van plaatsing. Wanneer je namelijk kiest voor een dergelijke wasautomaat, ga je voor een machine waar het bovenblad van kan worden gedemonteerd, zodat deze precies onder het aanrecht past.

Ook is deze onderbouw wasmachine geschikt om een droger boven op te plaatsen, zodat je droger en wasmachine op elkaar hebt staan. Beide benaderingen zorgen voor een besparing in jouw huis op ruimte.

  • Plaatsen onder aanrecht of werkblad
  • Droger op te plaatsen
  • Besparen op ruimte

Wasmachine geschikt voor onderbouw kopen?

Het verschil tussen een onderbouw wasmachine en inbouw wasmachine is dat je bij het inbouwen van een wasautomaat de complete machine wegwerkt. Je plaats een paneel voor de wasmachine-deur, zodat deze precies past bij de andere keukendeurtjes. Bij een onderbouw wasmachine is dit anders, je ziet de voorkant van de machine nog.

Voor beiden geldt dat het belangrijk is om goed te kijken naar de afmetingen. Vergelijk daarnaast bijvoorbeeld ook op energieklasse om een zuinige wasmachine te vinden. Geschikte onderbouw wasmachine gevonden? Koop deze dan bij de webshop met de laagste online prijs!