Everglades wasmachine kopen

Everglades wasmachines

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen. Dit principe geldt in het bijzonder voor het Nederlandse merk Everglades. Dit merk is van de Nederlandse familie Van Papendrecht en het is ruim 20 jaar geleden opgericht. Hierdoor hebben de Nederlanders een ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen en produceren van huishoudelijke apparatuur. Van Everglades zijn er maar liefst 400.000 kleine huishoudelijke apparaten en 60.000 grote varianten bekend.

Per jaar verkoopt het merk dan ook 25.000 huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines. Het merk is hiermee één van de grootste merken op de Europese markt geworden. Via Slimster vergelijk je alle Everglades wasmachines op prijs en specificaties!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Everglades wasmachines vergelijken

Slimster is er speciaal voor jou, zodat je wasmachines van het populaire merk Everglades met elkaar kunt vergelijken om tot een gedegen keuze over te gaan. Wij werken hiervoor met een filtermenu, waarbinnen je jouw voorkeuren kunt aangeven. Zo kun je wasmachines filteren binnen jouw gewenste prijsklasse en met de door jou gewenste afmetingen en specificaties. Heb je enkele kanshebbers gevonden, dan kun je maximaal vier apparaten tegelijkertijd met elkaar vergelijken op gedetailleerd niveau. Zo weet je zeker dat je een perfecte keuze zult maken!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Waarom wasmachine van Everglades?

Bij het lezen van zo een topverhaal is dé vraag natuurlijk: hoe kan een merk zó groot worden in slechts een ruime 20 jaar? Dit komt doordat het bedrijf staat voor perfecte kwaliteit van diens producten. Een wasmachine van Everglades gaat vele jaren mee en levert uitstekende resultaten. Bovendien zijn de machines van Everglades voorzien van een hoog gebruiksgemak.

De apparaten zijn overzichtelijk en helder, zodat ze geschikt zijn voor iedereen. Dit betekent echter niet dat Everglades wasmachines simpel zijn van karakter, want innovatie is een belangrijk speerpunt voor het Nederlandse merk. De kunst die het merk van de familie Van Papendrecht perfect beheerst, is het plaatsen van vele handige functies in zeer overzichtelijke wasautomaten.

Er worden voornamelijk Everglades voorladers verkocht in Nederland. Het merk legt zich niet toe op de productie van bovenladers of was-droogcombinaties.

Everglades wasmachine kopen

Een andere goede reden om te kiezen voor het Nederlandse merk is de hoge mate van energiezuinigheid van de apparaten. Kies je voor Everglades, dan weet je zeker dat je een apparaat in huis haalt waarmee je bespaart op de energiekosten. De machines zijn namelijk voorzien van energieklasse A.

Everglades is een prijsvechter en het huidige aanbod wasmachines is niet duurder dan 500,- euro. Voor iedereen die minder geld te besteden heeft, maar toch een wasmachine van goede kwaliteit zoekt is Everglades een goed merk.