Inbouw wasmachine kopen

Inbouw wasmachines

Ben jij op zoek naar een wasmachine die geschikt is voor inbouw? Slimster heeft een groot aanbod wasmachines voor de inbouw online staan. Je kunt zelf een kijkje nemen in ons assortiment, om zo een goede keuze te maken. Wij hebben wasapparaten van Siemens, Whirlpool en Bosch in vergelijkingsoverzicht die dergelijke integreerbare wasapparaten leveren. Je kunt gaan voor een uiterst energiezuinige wasmachine of voor een stil apparaat! Waar je voor kiest, hangt af van jouw voorkeuren. Neem eens een kijkje in ons veelzijdige inbouw wasmachine assortiment en vind de laagste prijs!

6 resultaten
Bosch WIW28542EU
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse C
Bosch WIW28542EU
Geen reviews
€ 989,-
4 prijzen
Voorbelading
8 kg
Bosch WKD28543EU
Voorlader , 7 kg , Onbekend
Bosch WKD28543EU
Geen reviews
€ 1309,-
3 prijzen
Voorlader
7 kg
Siemens WK14D543EU
Voorbelading , Extra stil (< 71 dB) , 1355 toeren
Siemens WK14D543EU
Geen reviews
€ 1338,-
2 prijzen
Voorbelading
Hotpoint BI WMHG 71483 EU N
Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Hotpoint BI WMHG 71483 EU N
Geen reviews
€ 1000,-
1 prijs
Voorbelading
7 kg
Bosch WKD28542EU
Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Bosch WKD28542EU
Geen reviews
€ 1357,-
1 prijs
Voorbelading
Whirlpool BI WMWG 71483E EU N
Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Whirlpool BI WMWG 71483E EU N
Geen reviews
€ 1069,-
1 prijs
Voorbelading
7 kg

Inbouw wasmachines vergelijken

Ben jij op zoek naar een ideale inbouw wasmachine? Via Slimster kun je de verschillende apparaten onderling vergelijken. Je doet dit door het filtermenu te gebruiken en erachter te komen welke modellen voldoen aan jouw zoekselectie. Vervolgens selecteer je de interessante inbouw wasmachines en klik je op ‘vergelijken’. Zie jij een goed voorstel van een webshop, dan kun je ingaan op deze aanbieding en jouw wasapparaat online kopen. Slimster: dat is online wasmachines bestellen!

Beste wasmachine kopen? Beste Koop & Getest!
Beste wasmachines

Voordelen integreerbare wasmachine

Wanneer je kiest voor een wasapparaat geschikt voor inbouw, ga je voor een machine die je overal in kunt bouwen. Heb jij bijvoorbeeld ruimte over onder het aanrecht, dan kun je jouw wasapparaat hier gemakkelijk inbouwen. Op deze manier bespaar je zeer eenvoudig op ruimte in huis. Het gevolg is dat je meer ruimte overhoudt voor andere apparaten, waardoor je de ruimte in jouw woning op een efficiëntere wijze benut.

  • Overal in te bouwen
  • Ruimte besparen in huis
  • Uniforme uitstraling badkamer of washok

Wasmachine geschikt voor inbouw kopen?

Wil jij graag een nieuwe inbouw wasmachine kopen? Dan is het belangrijk om te letten op de afmetingen van het model dat je op het oog hebt. Je moet namelijk genoeg ruimte hebben om de wasautomaat in te bouwen. Vergelijk dus alle specificaties dus kieskeurig op onze website Slimster.nl en kies de beste inbouw wasmachine. Denk dus ook aan de energieklasse en de maximale vulcapaciteit. Geschikte integreerbare wasmachine gevonden? Koop deze dan online bij de webshop met de beste aanbieding!

Je hebt de keus uit zowel voorladers als was-droogcombinaties wanneer je op zoek bent naar een integreerbare wasmachines.

Bij het kopen van een inbouw wasmachine is het belangrijk om naar de afmetingen te kijken. Zorg dat de wasmachine voldoende ventilatie-ruimte heeft en netjes weggewerkt kan worden.