AEG wasmachine kopen

AEG wasmachines

AEG, ofwel de Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft, is een aan te raden merk als het gaat om het aanschaffen van een wasmachine. Dit Duitse merk gaat al meer dan 125 jaar mee en weet daarom hoe een goed apparaat geproduceerd moet worden. Naast wasmachines verkoopt de AEG ook andere huishoudapparaten, zoals stofzuigers, wasdrogers, vaatwassers en ovens. AEG wasmachines zijn te herkennen aan de productnaam Lavamat, de drogers aan de term AEG Lavatherm wasdroger. Via Slimster kun je alle wasmachines van AEG vergelijken en vind je direct de beste online aanbieding!

13 resultaten

AEG L6TBN62K

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62K
€ 459,-
Bovenbelading
6 kg

AEG L6FB1600

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
AEG L6FB1600
€ 473,-
Voorbelading
8 kg

AEG L7ECO

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
AEG L7ECO
€ 554,-
Voorbelading
9 kg

AEG L6TBN62G

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62G
€ 417,-
Bovenbelading
6 kg

AEG L8FENS94E

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
AEG L8FENS94E
€ 895,-
Voorbelading
9 kg

AEG L6FBBERLIN

9 kg , Energieklasse D , Extra stil (< 71 dB)
AEG L6FBBERLIN
€ 595,-
9 kg

AEG L6FBKIEL

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse D
AEG L6FBKIEL
€ 599,-
Voorbelading
8 kg

AEG L6TBK62

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBK62
€ 649,-
Bovenbelading
6 kg

AEG L7WBG854W

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
AEG L7WBG854W
€ 769,-
Voorbelading

AEG L6TB62K

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse F
AEG L6TB62K
€ 619,-
Bovenbelading
6 kg

AEG L8WEE06SC

Voorbelading , Onbekend , 1600 toeren
AEG L8WEE06SC
€ 1049,-
Voorbelading

AEG wasmachines vergelijken

Ben jij op zoek naar een AEG wasmachine? Bekijk dan gemakkelijk en snel verschillende typen wasmachines via Slimster! Wij hebben een grote collectie wasmachines van AEG op onze website staan en door te filteren op de zoekmogelijkheden kun je direct jouw gewenste exemplaar vinden. Hierbij kun je zoeken op machines binnen jouw prijsklasse en met de gewenste afmetingen.

Wil je afzonderlijke wasmachines van AEG kieskeurig vergelijken? Selecteer deze apparaten dan en klik op ‘vergelijken’. Nu vergelijk je AEG wasmachines op specifieke eisen. Heb je een geschikt model gevonden? Dan kun je deze voor de laagste online prijs bestellen!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Wasautomaat van AEG

AEG heeft verscheidene soorten wasmachines in de collectie. Zowel voor voorladers als bovenladers, was-droogcombinaties en droogautomaten kun je terecht bij het Duitse merk. AEG heeft als doel om altijd vooruitstrevend te zijn met zijn collectie wasmachines, zoals bij de Neue Kollektion, die voorzien is van een Advanced Washing Technology (AWT), een sproeisysteem dat ervoor zorgt dat zowel kleine als volle ladingen volledig schoon worden.

Doordat de was snel met water wordt verzadigd worden vlekken door het wasmiddel op het begin van de was direct voorkomen. AEG is er in verschillende prijsklassen en in verschillende zuinige energie-efficiëntieklassen, zoals energielabel A en energielabel B.

Je kunt bovendien kiezen voor wasmachines met een vulgewicht van zes tot zelfs meer dan 10 kilogram. De droogautomaten zijn daarnaast voorzien van een warmtepomptechnologie, die ervoor zorgt dat de kleding extra voorzichtig gedroogd wordt op lage temperaturen. Ga jij het liefst voor een was-droogcombinatie van AEG? Dan ben je verzekerd van een apparaat waar je jouw gewenste droogniveau kunt instellen; van strijkdroog tot extra droog

aeg wasmachines

AEG stoomwasmachine

De nieuwere modellen van AEG beschikken over een stoomfunctie. Zo'n AEG stoomwasmachine heeft een aantal voordelen. Zo wordt jouw wasgoed beter gereinigd, blijft de delicate kleding langer als nieuw en komt jouw was minder gekreukt uit de machine wat ervoor zorgt dat je minder hoeft te strijken. Deze stoomfunctie kun je vinden in AEG voorladers, AEG bovenladers én AEG was-droogcombinaties.

  • Betere reiniging
  • Minder slijtage kleding
  • Minder strijkwerk
Door te kiezen voor een wasmachine met stoomprogramma maak je het jezelf gemakkelijk. Je delicate kleding slijt minder en bovendien hoef je een stuk minder te strijken!