AEG bovenlader kopen

AEG bovenladers

AEG heeft diverse handige bovenladers op de markt. Het merk is afkomstig uit Duitsland en is één van de absolute marktleiders op het gebied van huishoudelijke producten. Voor jou als consument betekent dit dat je kwaliteit kunt verwachten van het Duitse bedrijf. AEG bestaat al meer dan 125 jaar en dat kun je direct terug zien in het hoge gebruiksgemak van diens bovenladers.

Andere speerpunten voor het merk zijn energiezuinigheid en innovatie. Deze twee begrippen lopen voor AEG bovenladers vaak hand in hand. Met nieuwe innovaties weet het merk nog energiezuinigere bovenladers te produceren.

2 resultaten
AEG L6TBN62K
Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62K
Geen reviews
€ 649,-
1 prijs
Bovenbelading
6 kg
AEG L6TBN62G
Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62G
Geen reviews
€ 636,-
1 prijs
Bovenbelading
6 kg

AEG bovenladers vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte bovenlader van het Duitse AEG, kun je handig gebruik maken van onze website. Bij Slimster is het mogelijk om een handig filtermenu te gebruiken, waarin je jouw voorkeuren op kunt geven voor de gewenste bovenlader. Denk hierbij aan de prijsklasse, afmetingen en bijvoorbeeld de kleur van het apparaat.

Vervolgens zoekt het systeem wasautomaten uit die voldoen aan jouw zoekselectie. Je kunt per keer maximaal vier verschillende apparaten vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Slimster helpt jou van A tot Z! Vervolgens kun je jouw favoriete model eenvoudig tegen de laagste online prijs bestellen. Bekijk hier alle AEG wasmachines.

Beste bovenladers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste bovenladers

AEG bovenlader wasmachine kopen?

De nieuwe bovenladers van AEG zijn een absolute aanrader voor iedere consument. Dit heeft te maken met de vele innovaties die AEG toegepast heeft op diens producten. Zo wast de nieuwe Wollmark Silver-gecertificeerde ProTex-serie uiterst stil en bovendien zeer zacht. Hierdoor wordt voorkomen dat jouw was beschadigd wordt.

Ook hebben de bovenladers een LiquiSystem wasmiddeldoseerbakje. Hiermee wordt de werking van zowel vloeibaar wasmiddel als wasmiddel in poedervorm geoptimaliseerd.

Nadeel van bovenlader wasmachines is dat ze vaak een kleinere vulcapaciteit hebben. Zoek je een wasmachine die meer ruimte biedt? Neem dan eens een kijkje bij alle AEG voorladers of AEG was-droogcombinaties. Indien je op zoek bent naar een wasautomaat met stroomprogramma zit je bij de AEG stoomwasmachine zeker goed!

aeg bovenladers

Voordelen bovenladers AEG

De AEG bovenladers maken tevens gebruik van OptiSense, waardoor ze bij iedere lading was zo weinig mogelijk energie, water en tijd verbruiken. Deze functie vind je ook bij de AEG voorladers. Een ander voordeel is dat de wasmachines zorgvuldig ontworpen SoftOpening deuren hebben. Dit bevordert de veiligheid van de bovenlader wasmachine.

Tot slot wordt je beschermd tegen waterschade, omdat de er een dubbelwandige toevoerslang in het apparaat zit, dat waterlekkage voorkomt. De belangrijkste voordelen van AEG bovenladers zijn:

  • ProTex LiquiSystem
  • OptiSense
  • SoftOpening deuren
  • Dubbelwandige toevoerslang
Een bovenlader wasmachine van AEG biedt diverse voordelen. Zo zijn de bovenladers smaller en daardoor makkelijker te plaatsen in een kleine badkamer of bijkeuken!