Whirlpool bovenlader kopen

Whirlpool bovenladers

Whirlpool is een Amerikaans merk voor huishoudelijke producten. Het is een zeer ervaren merk als het gaat om de productie van bovenladers en andere producten. Sinds 1911 produceert Whirlpool namelijk al op succesvolle wijze huishoudelijke attributen. Dikwijls valt het merk hierbij in de prijzen.

Geniet mee van de vele voordelen van Whirlpool, zoals het groene aspect: Green Generation. Whirlpool levert gebruiksvriendelijke apparaten tegen een schappelijke prijs! Via Slimster kun je alle Whirlpool bovenladers vergelijken en de beste online aanbieding vinden!

1 resultaat
Whirlpool TDLRBX 6252BS BE
Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse B
Whirlpool TDLRBX 6252BS BE
Geen reviews
€ 649,-
2 prijzen
Bovenbelading
6 kg

Whirlpool bovenladers vergelijken

Op zoek naar een bovenlader van Whirlpool, maar weet je nog niet welke? Met behulp van het filtermenu van Slimster vind je in no-time de ideale wasautomaat van het gerenommeerde merk. Vul hierbij jouw wensen in, zoals de gewenste prijsklasse, de afmetingen en de voorkeurskleur. De computer zoekt de bovenladers op die aan jouw eisen voldoen. Wil je ze nog eens extra gedetailleerd met elkaar vergelijken? Dat kan!

Selecteer maximaal vier bovenladers en klik op ‘vergelijken’. Heb je een keuze kunnen maken? Koop jouw Whirlpool bovenlader dan direct online via Slimster! Zo bespaar jij aanzienlijk!

Beste stoomwasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste stoomwasmachines

Whirlpool bovenlader wasmachine kopen

Met een bovenlader van Whirlpool geniet je mee van vele handige innovaties. Om te beginnen natuurlijk de 6th Sense-technologie, die ervoor zorgt dat zowel het water- als het energieverbruik terug worden gedrongen. Een keuze voor Whirlpool wasmachines is bovendien een keuze voor de zogenaamde Green Generation, wat staat voor nóg zuinigere apparaten.

Met Clean+ kies je bovendien voor een nog krachtigere werking van het wasmiddel, dus goed schoonmaken doen de bovenladers van Whirlpool ook perfect.

Daarnaast kun je bij Slimster ook alle andere soorten wasautomaten van Whirlpool vergelijken. Een bovenlader is vaak compact en heeft een kleiner vulgewicht. Meer ruimte nodig? Bekijk dan eens alle Whirlpool voorladers of Whirlpool was-droogcombinaties. Was je liever met stoom? Dan kun je alle Whirlpool stoomwasmachines vergelijken.

whirlpool bovenladers

Voordelen bovenlader Whirlpool

Meer voordelen aan de bovenladers van Whirlpool is dat ze de functie Uitgestelde Start hebben, ze gebruik maken van Balansherkenning, Spoelstop en andere handige functies. De meeste bovenladers hebben een vulcapaciteit van 7 kilogram en zijn voorzien van een Nederlands bedieningspaneel. Hieronder hebben wij nogmaals de voordelen voor jou opgesomd:

Heb je een groter gezin en veel was? Dan is een compacte bovenlader wellicht geen goede keus. Voorlader wasmachines hebben een grotere vulcapaciteit en kunnen dus meer wassen!