Whirlpool stoomwasmachine kopen

Whirlpool stoomwasmachine

Tegenwoordig bieden steeds meer merken stoomwasmachines aan. Een stoomwasmachine gaat zorgvuldig met kwetsbare kledingstukken om en door stoom toe te voegen tijdens het wasprogramma ontstaan er minder kreukels. Whirlpool is een merk dat sinds enkele jaren stoomwasmachines produceert. Een Whirlpool stoomwasmachine biedt een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Via Slimster kun jij alle Whirlpool stoomwasmachines vergelijken en ontdek jij direct welke webwinkel de beste online aanbieding heeft!

4 resultaten
Whirlpool W8 W946WB BE
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Whirlpool W8 W946WB BE
9,2
8 reviews
€ 650,-
4 prijzen
Voorbelading
9 kg
Whirlpool FFWDB 964369 WV EE
Voorlader , 9 kg , Extra stil (< 71 dB)
Whirlpool FFWDB 964369 WV EE
7,4
42 reviews
€ 649,-
2 prijzen
Voorlader
9 kg
Whirlpool FFB 9469 WV EE
Voorlader , 9 kg , Energieklasse A
Whirlpool FFB 9469 WV EE
Geen reviews
€ 439,-
2 prijzen
Voorlader
9 kg
Whirlpool W6 XW845WB EE
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Whirlpool W6 XW845WB EE
Geen reviews
€ 489,-
1 prijs
Voorbelading
8 kg

Whirlpool stoomwasmachines vergelijken

Voordat je beslist welke wasautomaat je gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Het aanbod Whirlpool stoomwasmachines is niet heel groot, maar het is toch goed om kritisch te kijken naar de onderlinge verschillen. Slimster helpt jou bij het vinden van de beste wasmachines. Je kunt gebruik maken van het filtermenu om jouw wensen te selecteren.

Vergelijk bijvoorbeeld op specificaties als de energieklasse, prijs en het aantal wasprogramma's. Heb jij een Whirlpool stoomwasmachine gevonden die aan jouw eisen voldoet? Dan kun je dit model voor de laagste online prijs kopen bij één van de aangesloten webshops.

Direct de beste stoomwasmachines van dit jaar zien?
Beste stoomwasmachines

Stoomwasmachine Whirlpool kopen?

Het aanbod Whirlpool wasmachines is divers, waardoor er voor ieder budget wel een geschikt model te vinden is. Zo zijn er basis Whirlpool stoomwasmachines die geschikt zijn voor kleinere gezinnen. Maar ook voor grote gezinnen is er een wasmachine met stoomprogramma te vinden, met maar liefst 12 kilogram vulinhoud.

De stoomwasmachines van Whirlpool hebben allemaal energielabel A of B. Dit betekent dat de modellen zeer zuinig wassen en zodoende bespaar jij maandelijks op de energierekening. Wil je meer weten over een specifiek model? Klik dan door naar de productpagina en zie alle specificaties en de prijstabel met prijzen van alle webshops.

Natuurlijk kun je bij Slimster ook alle Whirlpool voorladers, Whirlpool bovenladers en Whirlpool wasdroogcombinaties vergelijken. Wij helpen jou graag naar de beste deal!

whirlpool stoomwasmachine

Whirlpool FreshCare+

Dankzij de FreshCare+ optie blijft jouw wasgoed urenlang fris na afloop van het wasprogramma. De machine gebruikt stoom en zachte schommelingen van de trommel om het wasgoed in beweging te houden. Dit voorkomt dat de was gaat stinken of de stof gaat kreuken.

Met FreshCare+ Steam kan je de wasmachine laten draaien op elk gewenst moment. Je hoeft je geen zorgen te maken over het tijdstip dat je de wasmachine moet leegmaken. SteamRefresh frist kleding op in slechts 20 minuten: handig voor als kleding niet echt vies is, maar wel een snelle opfrisbeurt kan gebruiken.