BEKO stoomwasmachine kopen

BEKO stoomwasmachines

Beko is een gerenommeerd merk dat uitpakt met handige stoomwasmachines. Het bedrijf excelleert in diens handige oplossingen voor jouw huishoudelijke taken, zoals in dit geval het wassen. De stoomwasmachines voorzien je bijvoorbeeld van extreem energiezuinig werk, handige functies als Uitgestelde Start, Spoelstop en Resttijd Indicatie, en bijvoorbeeld in een Balanssysteem.

Je geniet al snel van modellen met 16 programma’s, Nederlandstalig bedieningspaneel en beladingssensor. Via Slimster kun jij BEKO stoomwasmachines overzichtelijk vergelijken op prijs en specificaties. Dat kan dus ook voor alle Beko wasmachines!

9 resultaten
Beko WTV8712BLW1
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse C
Beko WTV8712BLW1
Geen reviews
€ 395,-
4 prijzen
Voorbelading
8 kg
Beko WTV8716XBWST SteamCure
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Beko WTV8716XBWST SteamCure
8,8
132 reviews
€ 427,-
3 prijzen
Voorbelading
8 kg
Beko B5WT5941082W
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Beko B5WT5941082W
8,6
12 reviews
€ 517,-
3 prijzen
Voorbelading
9 kg
Beko B5WT5104106W
Voorbelading , 10 kg , Energieklasse A
Beko B5WT5104106W
Geen reviews
€ 605,-
3 prijzen
Voorbelading
10 kg
Beko WTV9716XWWST
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Placeholder
8,5
4 reviews
€ 479,-
3 prijzen
Voorbelading
9 kg
Beko B5WT584106W
Voorlader , 8 kg , Energieklasse A
Beko B5WT584106W
Geen reviews
€ 591,-
2 prijzen
Voorlader
8 kg
Beko WTV9716XBWST
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Beko WTV9716XBWST
Geen reviews
€ 499,-
2 prijzen
Voorbelading
9 kg
Beko HTV8736XSHT1
Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Beko HTV8736XSHT1
Geen reviews
€ 649,-
1 prijs
Voorbelading
Beko HTV7736XSHT1
Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Beko HTV7736XSHT1
Geen reviews
€ 649,-
1 prijs
Voorbelading

BEKO stoomwasmachines vergelijken

Ben jij op zoek naar de perfecte stoomwasmachine voor jouw situatie? Via Slimster kun je eenvoudig en snel een goed model van Beko vinden. Bovendien hebben wij een handige tool online staan waarmee je verschillende modellen kunt vergelijken. Zo kun je de modellen eenvoudig vergelijken op prijs en functies. In het filtermenu geef je daarnaast bijvoorbeeld jouw voorkeursafmetingen op en het favoriete geluidsniveau. Het zijn enkele voorbeelden van de zoekopties die je krijgt door ons filtermenu.

De geschikte modellen komen vervolgens online te staan, waarna je zelf kunt uitkiezen welke modellen je wilt vergelijken. Per zoekactie kun je maximaal vier verschillende apparaten op gedetailleerd niveau vergelijken. Slimster; gemakkelijk stoomwasmachines vergelijken! Meerdere merken bieden stoomwasmachines aan, vergelijk ze allemaal hier!

Stoomwasmachine kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste stoomwasmachines

Stoomwasmachine BEKO

Als je een stoomwasmachine koopt van Beko, geniet je van vele handige voordelen. Om te beginnen zijn de modellen van dit merk voorzien van maar liefst 16 handige wasprogramma’s, waardoor je jouw wasgoed op een zeer specifieke wijze mee kunt reinigen. Door gebruik te maken van de vele handige functies van de stoomwasmachines, vul je dit wasgemak ook nog eens aan met gebruiksgemak.

Wat dacht je van Uitgestelde Start? Hiermee kun je uitstellen wanneer het wasprogramma begint te draaien. Het gevolg? Je kunt jouw wasprogramma zo instellen, dat deze klaar is wanneer je ’s middags thuis komt van het werk. Dát is handig!

Bij Slimster kun je natuurlijk ook eenvoudig alle wasmachines zonder stoomfunctie van BEKO vergelijken. Bekijk hier alle BEKO voorladers en BEKO was-droogcombinaties. Zo vind je snel de beste aanbieding!

beko stoomwasmachines

Voordelen BEKO wasmachines met stoom

Een andere functie waar BEKO wasmachines gebruik van maken is Resttijdindicatie; op het LED-scherm wordt aangegeven hoever het wasprogramma is. Ook betreffende functies als Spoelstop, Balanssysteem en een Instelbaar toerental zit je bij Beko goed. Het merk is er op gericht om iedereen op een eenvoudige wijze te helpen aan een gebruiksvriendelijk huishoudelijk apparaat.

De vele functies van de stoomwasmachines illustreren dit perfect. Tel hier nog bij op dat de machines extreem energiezuinig zijn en je hebt jouw droomapparaat te pakken!

  • Uitgestelde Start
  • 16 handige programma’s
  • Extreem energiezuinig
  • Resttijdindicatie
  • Spoelstop
Met een stoomwasmachine ervaar je verschillende voordelen. Zo wordt je kleding beter schoon, slijt je delicate wasgoed minder snel én heb je minder strijkwerk na het wassen!

BEKO stoomwasmachine kopen?

Heb jij na het vergelijken van alle stoomwasmachines een model gevonden dat aan al jouw wensen voldoet? Bij Slimster koop je jouw nieuwe BEKO stoomwasmachine altijd voor de laagste prijs. Check de prijstabel op de productpagina en selecteer de goedkoopste aanbieding. Wij helpen jou direct met besparen!