AEG stoomwasmachine kopen

AEG stoomwasmachines

Zoek jij naar een goede AEG stoomwasmachine? Slimster heeft diverse modellen in de aanbieding, die variëren in prijsklasse van een kleine 500 euro tot 1100 euro. Dit houdt automatisch in dat je hierbij ook de keuze hebt tot het gaan voor een basismodel of een geavanceerd type. AEG is als merk trouwens een vaste waarde in de wereld van wasautomaten. Het Duitse merk, dat bekend is vanwege zijn Lavamat-apparaten, helpt jou aan zeer energiezuinige stoomwasmachines, die dikwijls het energielabel A krijgen. Het zijn muisstille machines met genoeg ruimte voor de was van een heel gezin.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

AEG stoomwasmachines vergelijken

Via Slimster bekijk en vergelijk je eenvoudig de verschillende stoomwasmachines van het Duitse AEG. Hiervoor kun je gemakkelijk en snel gebruik maken van ons filtermenu, welke je links in beeld ziet. Geef hier aan wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot bijvoorbeeld de prijsklasse van de modellen of het aantal functies. Ook als je bijvoorbeeld zoekt naar een stoomwasmachine met een bepaald energielabel kun je dit hier opgeven.

De geschikte modellen verschijnen hier vervolgens onderaan in beeld. Je kunt per keer vier modellen selecteren en ze aan een gedetailleerde vergelijking laten ondergaan. Klik op ‘vergelijken’ en zoek naar een interessant voorstel van een webshop. Slimster; kieskeurig vergelijken is besparen!

Stoomwasmachine kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste stoomwasmachines

Voordelen AEG wasmachine met stoom

Daarnaast zijn vrijwel alle AEG wasmachines binnen de sectie ‘stoomwasmachines’ muisstil. Dit kun je zien aan het aantal dB van de apparaten, dat in de meeste gevallen ruim onder de 53 ligt. Hierdoor betekent een wasbeurt niet een palet aan geluid. Het toerental van de apparaten is daarnaast zelf instelbaar, waardoor je volledig zelf kunt bepalen op welk niveau jij de was wenst te draaien.

Veel van de apparaten zijn bovendien voorzien van handige functies als Spoelstop, waardoor de veiligheid van de apparaten flink verhoogd wordt.

  • Fuzzy Intelligence
  • Resttijd Indicatie
  • Extreem energiezuinig
  • Uitgestelde Start
  • Muisstil wassen
De AEG stoomwasmachines zijn bijzonder energiezuinig, met energielabel A+++ -30%. Deze wasmachines helpen jou iedere maand besparen op de energierekening!

Stoomwasmachine AEG kopen?

Consumenten kiezen voor AEG omdat het merk ze verzekert van hoge kwaliteit producten. Dit zie je terug in de gebruiksvriendelijkheid, energiezuinigheid en veiligheid van de stoomwasmachines. De meeste modellen hebben de energieklasse A toebedeeld gekregen, wat staat voor extreem zuinige wasresultaten. Daarnaast geniet je mee van talrijke handige functies, zoals Uitgestelde Start, Fuzzy Intelligence, Resttijdindicatie en een Nederlands bedieningspaneel. Het merk heeft zowel koolborstel- als koolborstelloze motors in het assortiment, waardoor de keuze aan jou blijft!