Miele stoomwasmachine kopen

Miele stoomwasmachines

Robuuste kwaliteit, dát is Miele! Dit merk uit Duitsland opereert al vele jaren en heeft hierdoor een uitstekende reputatie opgebouwd in de wereld van de stoomwasmachines. Echter: een reputatie is niet alles, voor jou als consument gaat het puur om de resultaten. En laat Miele daar nou eens in excelleren! De stoomwasmachines van dit Duitse merk zijn om te beginnen erg energiezuinig. Ze hebben allemaal het energielabel A of B, wat staat voor extreem zuinige resultaten. VIa Slimster kun jij alle Miele stoomwasmachines vergelijken en vind je direct de beste online aanbieding!

2 resultaten
Miele WCR890 WPS PWash2.0
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Miele WCR890 WPS PWash2.0
Geen reviews
€ 2549,-
4 prijzen
Voorbelading
9 kg
Miele WWV980 WPS Passion
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Miele WWV980 WPS Passion
10
1 review
€ 2999,-
2 prijzen
Voorbelading
9 kg

Miele stoomwasmachines vergelijken

De stoomwasmachines van Miele zijn allen kieskeurig onderling te vergelijken. Hiervoor kun je het filtermenu links in beeld gebruiken. Geef hier aan wat voor functies voor jou belangrijk zijn en bijvoorbeeld wat de gewenste prijsklasse is. Je kunt hier ook opgeven welke afmetingen jouw stoomwasmachine dient te hebben. Wanneer je dit hebt gedaan, zie je op deze pagina in beeld zeer eenvoudig de geschikte modellen verschijnen. Met deze selectie aan wasmachines zul je ook zien wat de individuele kenmerken zijn.

Wil je echter meer weten over een specifiek model, dan kun je op dit apparaat klikken. Nu zul je een overzicht te zien krijgen van alle kenmerken. Je kunt per zoekactie maximaal vier modellen selecteren en aan een gedetailleerde vergelijking laten ondergaan. Klik hiervoor op ‘vergelijken’. Jouw droomwasmachine heb je zó in huis! Alle stoomwasmachines vergelijken? Ook dat kan via Slimster!

Beste stoomwasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste stoomwasmachines

Stoomwasmachine Miele

Miele stoomwasmachines zijn de perfecte gezinsmachines, die een vulinhoud hebben van 8 kg of 9 kg. Daarnaast blinken ze uit betreffende het geluid. Of beter gezegd: betreffende de stilte, want met een db van 46 tot 49 kunnen we gerust stellen dat het stille wasmachines zijn. Voorbij zijn dus de dagen dat je last hebt van het geluid van jouw wasmachine. Wie kiest voor Miele, zet een stap in de goede richting! Miele staat voor kwaliteit, ervaar het zelf en vergelijk alle Miele wasmachines op prijs en specificaties.

Voordelen stoomwasmachines Miele

Ook betreffende het gebruiksgemak zit je goed met de apparaten van het Duitse merk. Ze beschikken namelijk allen over een functie als Uitgestelde Start. Met deze handige functie kun je zelf aangeven wanneer het wasprogramma dient te beginnen. Zo kun je dit programma in de toekomst laten beginnen, zelfs 24 uur nadat je het programma hebt opgegeven.

Tijdens de wasbeurt zie je in het mooie LCD-scherm altijd staan hoever jouw wasprogramma is, dankzij Resttijdindicatie. De wasmachines zijn voorzien van een functioneel balanssysteem. Wat dit inhoudt? Jouw wasautomaat zal niet meer gaan bewegen tijdens een wasbeurt. Handig toch?

  • Eco-stand
  • Fuzzy Intelligence
  • Zeer energiezuinig
  • Uitgestelde Start
  • Balanssysteem
stoomwasmachine miele

Miele wasmachine met stoomprogramma kopen?

De stoomwasmachines van Miele leveren jou als consument veel handige voordelen op. We hebben het al eerder gemeld, maar ze vallen behoorlijk op vanwege hun extreem energiezuinige resultaten. Het is dan ook niet zomaar dat de apparaten het energielabel A toebedeeld hebben gekregen. Deze energiezuinige resultaten worden beïnvloed door enkele handige innovaties, die Miele eigen is.

Fuzzy Intelligence is een voorbeeld van dit soort innovaties. De Miele wasmachine heeft zelf door hoeveel was er in de trommel zit, waarna hij de hoeveelheid wasmiddel hierop toespitst. Zo bespaar je op de kosten voor wasmiddel. Daarnaast beschikken de apparaten over een speciale Eco-stand, waardoor je extra zuinig kunt wassen. Jouw energierekening zal al snel dalen door een Miele stoomwasmachine!

Miele stoomwasmachines zijn van zeer hoge kwaliteit. De prijs ligt hoger, maar je geniet wel jarenlang van de beste wasresultaten én energiebesparing!