LG stoomwasmachine kopen

LG stoomwasmachines

LG heeft als slogan ‘Life’s Good’ en als dit merk voor huishoudelijke producten één ding doet, dan is het wel het beter maken van jouw huishoudelijke leven. Het merk produceert namelijk stoomwasmachines van een exceptioneel hoog niveau. Om te beginnen zie je dit terug in het energiezuinige karakter van de apparaten. De modellen van LG zijn voorzien van energielabels A of B, die symbool staan voor de hogere regionen binnen de wereld van de energielabels.

Het gevolg? Een minder hoge energierekening en een goede daad voor het milieu. Via Slimster kun jij alle LG stoomwasmachines vergelijken en vind je eenvoudig de beste aanbieding!

7 resultaten

LG F4WV909P2E

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
LG F4WV909P2E
€ 739,-
Voorbelading
9 kg

LG F4DV909H2E

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
LG F4DV909H2E
€ 801,-
Voorbelading

LG F6WV910P2E

Voorbelading , 10.5 kg , Energieklasse A
LG F6WV910P2E
€ 999,-
Voorbelading
10.5 kg

LG F4DV910H2E

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
LG F4DV910H2E
€ 1299,-
Voorbelading

LG stoomwasmachines vergelijken

De verschillende LG stoomwasmachines vergelijk je op een eenvoudige wijze met elkaar. Op deze pagina zie je het filtermenu, welke je in kunt vullen met jouw persoonlijke voorkeuren op het gebied van stoomwasmachines. Zo kun je ervoor kiezen om modellen van LG te vergelijken met apparaten van andere merken. Ook kun je jouw prijsklasse instellen en de gewenste afmetingen voor de wasmachine kiezen. Als je voorkeuren hebt betreffende de functies van de apparaten, dan is het keuzemenu bovendien dé plaats om dat aan te geven.

We selecteren de wasmachines die voldoen aan jouw zoekprofiel en deze verschijnen op deze pagina. Je kunt per zoekselectie maximaal vier modellen selecteren en klikken op ‘vergelijken’. De LG stoomwasmachine koop je online via Slimster!

Stoomwasmachine kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste stoomwasmachines

Stoomwasmachine LG

LG als merk heeft veel voordelen ten opzichte van andere merken. Om te beginnen zijn de apparaten erg energiezuinig. Ze hebben dan ook het energielabel A of B. Deze labels staan voor extreem energiezuinige resultaten. Hierdoor ben je niet alleen een vriend van jouw eigen portemonnee, maar ook van het milieu. Nu gaat zo een energiezuinig karakter niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid van de apparaten, want de modellen van LG zitten boordevol functies en handige programma’s.

We lichten er enkele uit: Je kunt met de LG wasmachines gebruik maken van Uitgestelde Start: het uitstellen van de start van een wasprogramma. Deze functie is erg handig als je een wasprogramma af wilt hebben op het moment dat je thuiskomt na een drukke werkdag. Je kunt tot maar liefst 24 uur in de toekomst plannen.

Wasprogramma's met stoom

Daarnaast beschikken de apparaten van LG over veel verschillende wasprogramma’s, zodat je jouw was op een productspecifieke wijze kunt schoonmaken. Geniet mee van de vele handige functies, zodat je het leven een klein beetje beter kunt maken met iedere wasbeurt: Life’s Good. Wat het leven ook goed maakt is onze overzichtelijke website! Via Slimster kun je eenvoudig alle LG voorladers, LG bovenladers en LG wasdroogcombinaties vergelijken en bestellen!

lg stoomwasmachines

Voordelen LG wasmachines met stoom

Om de veiligheid van het wassen te vergroten, maken de apparaten gebruik van een functie als Waterslot. Deze functie zorgt ervoor dat de wasmachine stopt met de toevoer van water indien het apparaat overstroomt. Hierdoor voorkom je extreme waterschade. Fuzzy Intelligence is daarnaast een geweldige uitvinding, waar de wasautomaten van LG gebruik van maken.

Deze functie zorgt ervoor dat de wasprogramma’s perfect aansluiten op de hoeveelheid was, waardoor deze zelf kan aangeven hoeveel wasmiddel er nodig is. Dankzij het Balanssysteem heb je tot slot een stilstaande machine. We weten allemaal hoe vervelend het is als de wasmachine “gaat lopen” tijdens een wasbeurt, maar met het Balanssysteem is dit voorgoed verleden tijd.

  • Zeer energiezuinig
  • Uitgestelde Start
  • Fuzzy Intelligence
  • Balanssysteem
  • Spoelstop
De stoomwasmachines van LG zijn extreem energiezuinig. Hiermee bespaar je iedere maand op je energierekening. Daarnaast help je ook nog eens bij een beter milieu!