Wasmachine met uitgestelde start kopen

Wasmachines met uitgestelde start

Het is bijzonder handig wanneer je een wasprogramma kunt laten beginnen op het moment waarop dat jou het beste uitkomt. Zoek jij naar een wasautomaat met de functie Uitgestelde Start? Op deze pagina van Slimster vind je ons totaalassortiment wasmachines met deze functie. We hebben zowel grote als kleine apparaten en je kunt het zo energiezuinig maken als je dat zelf wilt. Vergelijk via Slimster alle wasmachines met uitgestelde start en vind de beste online aanbieding!

1 resultaat

Bosch WGG244A2FG

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Bosch WGG244A2FG
€ 753,-
Voorbelading
9 kg

Wasmachines met uitgestelde start vergelijken

Via Slimster kun jij wasmachines bekijken en vergelijken. Gebruik het filtermenu op deze pagina om geschikte wasmachines te selecteren en vergelijk ze onderling op functies. Zie je een interessante aanbieding van een aangesloten webshop, dan kun je hiermee in zee gaan. Jouw wasautomaat online kopen heb je zo gedaan. Slimster: wasmachines bestellen doe je hier! Via onze website Slimster.nl koop je online tegen de laagste prijzen. Wij hebben voor jou de scherpste aanbiedingen geselecteerd!

Beste stoomwasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste stoomwasmachines

Startuitstel functie

Wanneer je kiest voor de gemakken van een tijdknop met Uitgestelde Start, bepaalt je zelf wanneer jouw wasprogramma begint. Je kunt een programma namelijk uitstellen tot een moment in de toekomst, waarbij je automatisch geniet van extra vrijheid in jouw huishouden.

  • Zelf instellen wanneer een programma begint
  • Wassen terwijl je niet thuis bent
  • Profiteer van lager energietarief in daluren

Verschillende typen uitgestelde start

Uitgestelde Start is een functie die er in twee typen is. Alvorens je beslist welke wasmachine je koopt is het goed om kieskeurig te vergelijken. We leggen hieronder uit welke twee soorten startuitstel er zijn:

  • Een wasautomaat met een timer. Dit model maakt gebruik van een timer met een eind- of een starttijd. Hierbij is het nodig om zelf te berekenen wanneer je wilt dat het programma begint met draaien.
  • Een wasautomaat met een uitgestelde eindtijd. Hierbij bepaalt het apparaat zelf wanneer een wasprogramma dient te beginnen. Je kunt meestal kiezen voor een startvertraging van 4 tot 24 uur.