Wasmachine met timer kopen

Wasmachines met timer

Zoek jij naar een wasmachine met een timer? Slimster heeft een groot assortiment met gerenommeerde merken wasmachines met een timer. Denk hierbij aan internationale merken als Whirlpool, Miele en Indesit. Ze beschikken allemaal over de functie Uitgestelde Start, die met behulp van een ingebouwde timer een programma uit kan stellen tot een moment in de toekomst. Zo heb jij altijd jouw was klaar op het moment dat dit het beste uitkomt! Bekijk hier onder alle wasmachines met eindtijdselectie. Slimster helpt jou altijd bij het vinden van de beste online aanbieding!

16 resultaten

Miele WER 875 WPS

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Miele WER 875 WPS
€ 1829,-
Voorbelading
9 kg

Beko WTV7740A1

7 kg , Onbekend , 1400 toeren
Beko WTV7740A1
€ 449,-
7 kg

Miele WSG 363 WCS

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Miele WSG 363 WCS
€ 1349,-
Voorbelading
9 kg

Miele WSG 663 WCS

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Miele WSG 663 WCS
€ 1299,-
Voorbelading
9 kg

Miele WSI 863 WCS

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Miele WSI 863 WCS
€ 1599,-
Voorbelading
9 kg

Salora WMH7140

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Salora WMH7140
€ 349,-
Voorbelading
7 kg

Salora WMR5350

Bovenbelading , 4.6 kg , Onbekend
Salora WMR5350
€ 129,-
Bovenbelading
4.6 kg

Wasmachines met timer vergelijken

Wil jij wasmachines onderling vergelijken? Via onze website Slimster.nl doe je dit gemakkelijk en snel! Wij hebben diverse wasapparaten met een tijdknop online staan. Via het filtermenu filter je de juiste apparaten er direct uit. Bekijk en vergelijk verschillende modellen om tot jouw perfecte keuze te komen en ga in op een aanbieding van een aangesloten webshop. Heb jij een leuk voorstel gezien, dan kun je de wasmachine online kopen. Slimster: wasmachines bestellen was nooit zo gemakkelijk!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Voordelen timer wasmachine

Wanneer je een wasmachine met timer aanschaft, maak je gebruik van een handig systeem waarmee je zelf kunt instellen wanneer jouw wasprogramma begint. Dit systeem lijkt erg veel op de uitgestelde startfunctie. Wanneer je Uitgestelde Start met een timer hebt, kun je zelf tot op de seconde precies instellen wanneer jouw wasprogramma dient te starten.

Het handige hieraan is dat je een programma kunt laten lopen wanneer je op het werk bent, zodat deze klaar is als je thuis komt. Je ondervindt geen last van het geluid van de machine en je plant efficiënt! Een timer behoort tot de basis wasmachine functies.

Tegenwoordig beschikken veel wasautomaten over een timer-functie. Je hebt dus de keus uit voorladers, bovenladers en was-droogcombinaties van diverse merken. Maar ook stoomwasmachines met een timer kun je bestellen via Slimster. Bij ons vind je altijd de laagste prijs!

  • Zelf instellen wanneer het programma begint
  • Tot de seconde precies
  • Wassen wanneer het jou uitkomt

Wasmachines met eindtijdselectie kopen?

Wil jij graag een wasmachine met timer kopen? Dan is het slim om eerst kieskeurig te vergelijken via Slimster. Kijk bijvoorbeeld even kritisch naar het maximale vulgewicht en de energieklasse. Ga je bijvoorbeeld voor een wasautomaat met energielabel A? Als je een geschikt model met eindtijdselectie hebt gevonden kun je deze veilig bestellen. Kies de webshop met de beste aanbieding en koop jouw nieuwe wasmachine eenvoudig online.