Wasmachine met warmwateraansluiting kopen

Wasmachines met warmwateraansluiting

Wil jij een wasmachine met warmwateraansluiting kopen, dan ben je op deze pagina van Slimster goed. Hier vind je ons totaalassortiment wasautomaten met een aansluiting voor warmwater. Deze functie heet hotfill en bespaart jou 10 tot maar liefst 40 procent op de energiekosten. Binnen deze productcategorie leveren wij zowel wasmachines van Bosch, Miele als ASKO.

Je kunt ze vinden met energielabel A en met handige functies als Uitgestelde Start en Halve Belading. Wil jij een kijkje nemen in het assortiment van Slimster? Doe dat dan bij Slimster! Bij ons vind je namelijk altijd de beste online wasmachine aanbieding!

5 resultaten
Miele WWV980 WPS Passion
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Miele WWV980 WPS Passion
10
1 review
€ 2999,-
2 prijzen
Voorbelading
9 kg
Samsung WW90T634DHH
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Samsung WW90T634DHH
Geen reviews
€ 962,-
2 prijzen
Voorbelading
9 kg
Hotpoint AQD972F 697 EU N
Voorbelading , Onbekend , 1600 toeren
Hotpoint AQD972F 697 EU N
Geen reviews
€ 891,-
2 prijzen
Voorbelading
WLA 6WM1000M
Voorbelading , 6 kg , Energieklasse D
WLA 6WM1000M
Geen reviews
€ 349,-
1 prijs
Voorbelading
6 kg
Miele WWG760 WPS
Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Miele WWG760 WPS
8,6
10 reviews
€ 1459,-
1 prijs
Voorbelading
9 kg

Wasmachines met warmwateraansluiting vergelijken

Ben jij op zoek naar een perfecte wasmachine geschikt voor hot fill? Maak dan gebruik van het handige systeem van onze website Slimster.nl Wij helpen je met een handig filtermenu, waar je zelf aan kunt geven naar wat voor soort wasautomaat je zoekt. Vergelijk verschillende modellen en functies om tot een goede keuze te komen. Onder iedere wasmachine vind je een lijst met aanbiedingen van webshops staan. Je kunt een aanbieding selecteren om het wasapparaat online te bestellen. Slimster dat is online wasmachines kopen!

Nieuwe wasmachine kopen? Bekijk Beste Getest!
Beste wasmachines

Hotfill wasmachine

Wanneer een wasmachine een warmwateraansluiting heeft, zeggen we ook wel dat deze gebruik maakt van hotfill. Dit systeem houdt in dat jouw wasmachine direct aan de warme kraan zit aangesloten, waardoor deze zichzelf niet hoeft te verwarmen. Het gevolg is dat je gemakkelijk 10 tot maar liefst 40 procent bespaart op jouw energiekosten.

Je bespaart hier ontzettend mee op de energiekosten. Al helemaal als je ook gebruik maakt van een zonneboiler, zodat jouw warme water ook nog eens op een natuurlijke manier wordt verwarmd in huis. Door moderne technieken wordt het steeds gemakkelijker om grote bedragen op de energierekening te besparen.

Een hotfill aansluiting is mogelijk bij verschillende soorten wasmachines. Bekijk dus rustig eens alle voorladers, bovenladers en wasdroogcombinaties met warmwateraansluiting via Slimster!

Voordelen warmwater aansluiting

Hotfill kent veel handige voordelen voor gebruikers. Wie namelijk gebruik maakt van een wasmachine met een dergelijke functie, geniet mee van een apparaat dat minder veel energie verbruikt. Je bespaart dus op jouw energierekening. Tegelijkertijd geniet je van snellere wasresultaten. Dit is het geval omdat het water niet meer opgewarmd hoeft te worden door de wasmachine. Je kunt meteen beginnen met het wasprogramma.

  • Energiezuinigere resultaten
  • Sneller wassen

Nadelen hotfill

Echter staat er ook een nadeel tegenover deze voordelen van Hotfill. Wassen met koud water is in het geval van deze machines namelijk vaak niet mogelijk. Als je namelijk een voorschakelapparaat aanschaft, kun je slechts gebruik maken van een kleine selectie aan programma’s. Het kan zelfs zo zijn dat je jouw voorschakelapparaat bij iedere wasbeurt opnieuw dient aan en uit te schakelen.

  • Wassen met koud water niet altijd mogelijk