Wasmachine met AddWash bijvulfunctie kopen

Wasmachines met AddWash bijvulfunctie

Heb je de wasmachine helemaal gevuld en het programma gestart? Dan zul je net zien dat je een verdwaalde sok of t-shirt tegenkomt die je eigenlijk mee had moeten wassen. Helaas kun je deze kleding niet meer toevoegen als de wasmachine eenmaal draait. Daar heeft Samsung iets op gevonden. De Addwash bijvulfunctie laat je was toevoegen doordat er een extra deur is geplaatst in de normale wasmachinedeur. Zo kun je extra kleding toevoegen, zelfs als de wasautomaat al gestart is. Via Slimster vergelijk je alle wasmachines met AddWash om de laagste prijs te vinden!

8 resultaten

Samsung WW80T854ABT

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Samsung WW80T854ABT
€ 929,-
Voorbelading
8 kg

Samsung WW80T654ALX

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Samsung WW80T654ALX voorkant
€ 679,-
Voorbelading
8 kg

Bosch WGG244A2FG

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Bosch WGG244A2FG
€ 689,-
Voorbelading
9 kg

Bosch WAJ280H1

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Bosch WAJ280H1
€ 529,-
Voorbelading
7 kg

Wasmachines met AddWash bijvulfunctie vergelijken

Wil jij ook een wasmachine met Addwash? Op onze website Slimster.nl vind je altijd de laagste prijs voor een nieuwe wasmachine. Bij ons kun je alle modellen en merken gemakkelijk kieskeurig met elkaar vergelijken. Wat zoek je precies in een nieuw model? Gebruik ons handige filtermenu. Hier kun je al jouw voorkeuren selecteren. Kies bijvoorbeeld de prijsklasse, het energielabel of de vulinhoud van de trommel.

De resultaten kun je direct met elkaar vergelijken door ze te selecteren en op de "Vergelijk" knop te klikken. Achter ieder model vind je het prijsoverzicht. Hier worden de actuele prijzen van diverse online winkels met elkaar vergeleken. Zo vind je direct de laagste prijs voor een wasmachine met AddWash.

AddWash wasmachine binnenkort de standaard?

Addwash laat je kleding toevoegen op elk moment gedurende het wasproces. Wil je bepaalde kledingstukken enkel laten spoelen of centrifugeren? Druk simpelweg op de pauzeknop en je kunt de wasmachine bijvullen met de speciale Addwash deur. Druk vervolgens weer op start en de Samsung wasmachine draait direct weer verder. Het gemak dient de mens.

Voeg ook eenvoudig kleding toe met Addwash en de vergeten sokken, shirts of andere kledingstukken behoren tot het verleden!

Bijvulfunctie Bosch & Siemens

Nu Samsung gestart is met de Addwash functie is het niet vreemd dat andere merken binnenkort ook deze functie toevoegen aan hun nieuwe wasmachines. Ook Siemens wasmachines en Bosch wasmachines beschikken over een soortgelijke bijvulfunctie. Echter, deze wasautomaten hebben geen extra, los te openen, deurtje. De modellen van Bosch en Siemens beschikken over een pauzefunctie die je in staat stelt de deur te openen en kledingstukken toe te voegen. Alle modellen met deze AddWash bijvulfunctie voegen we toe aan deze pagina.