Samsung wasmachine kopen

Samsung wasmachines

Samsung is een breed concern, dat vele technische producten verkoopt, waaronder ook huishoudelijke producten als wasmachines, koelkasten en televisies. Het is daarom mogelijk om een wasmachine van Samsung te kopen! Het merk bestaat al ruim 70 jaar en is altijd bezig met productvernieuwing. Bovendien probeert Samsung te allen tijde te streven naar een zo klimaatneutraal mogelijke manier van produceren. Via Slimster kun jij alle Samsung wasmachines vergelijken om de beste online aanbieding te vinden!

38 resultaten

Samsung WD80T554ABT

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Samsung WD80T554ABT
€ 726,-
Voorbelading

Samsung WW80T854ABT

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Samsung WW80T854ABT
€ 799,-
Voorbelading
8 kg

Samsung WW11BB744AGB

Voorbelading , 11 kg , Energieklasse A
Samsung WW11BB744AGB
€ 799,-
Voorbelading
11 kg

Samsung WD90T634ABH

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Samsung WD90T634ABH
€ 789,-
Voorbelading

Samsung WW90T554ATT

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Samsung WW90T554ATT
€ 679,-
Voorbelading
9 kg

Samsung WW80T654ALX

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Samsung WW80T654ALX voorkant
€ 679,-
Voorbelading
8 kg

Samsung WF18T8000GW

Voorbelading , 18 kg , Energieklasse C
Samsung WF18T8000GW
€ 1049,-
Voorbelading
18 kg

Samsung WW90T634DHH

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Samsung WW90T634DHH
€ 847,-
Voorbelading
9 kg

Samsung WW70T554DAX

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse B
Samsung WW70T554DAX
€ 750,-
Voorbelading
7 kg

Samsung WW10T654ALE

Voorbelading , 10 kg , Energieklasse A
Samsung WW10T654ALE
€ 449,-
Voorbelading
10 kg

Samsung wasmachines vergelijken

Wanneer je erover na denkt om een Samsung wasmachine te kopen, dan kun je gemakkelijk en snel de verschillende wasmachines vergelijken via Slimster.nl. Hier vind je namelijk alle informatie over de verschillende typen wasmachines van Samsung. Je kunt door middel van het filtermenu op deze pagina jouw voorkeuren instellen (prijs, afmetingen). Je krijgt direct de voor jou geschikte wasmachines te zien. Door op ‘vergelijken’ te klikken kun je in één keer maximaal vier wasmachines vergelijken op individuele kenmerken.

Nieuwe wasmachine kopen? Bekijk Beste Getest!
Beste wasmachines

Over Samsung

De wasmachines en wasdrogers van Samsung variëren uiteraard in prijs, maar het is prima mogelijk om bij Samsung een goede wasmachine voor een betaalbare prijs aan te schaffen. Voor een goede prijs kun je één van de nieuwste wasmachines van het merk kopen, die weer energiezuiniger zijn dan de voorgangers. Met iedere nieuwe uitvinding wordt het immers weer gemakkelijker om dezelfde productie te kunnen draaien met minder energie.

Samsung Eco Bubble wasmachine

Ook Samsung is bekend met dit principe. De nieuwste innovatie die het merk heeft ingezet is de EcoBubble-techniek. Met de nieuwe Samsung wasmachines, die deze techniek hebben, verbruik je maar liefst 70 procent minder energie, omdat er geen warm water nodig is. Wassen zonder warm water? Dat kan! Bij de Eco Bubble-techniek worden namelijk krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed, waardoor ze veel dieper binnendringen in de stof. Bovendien dringen ze 40 keer sneller de stof binnen.

Door gebruik te maken van een zogenaamde Diamond Drum-trommel voorkomt Samsung daarnaast dat jouw kleding bij het wassen aangetast wordt. Omdat de trommel een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken gaatjes heeft zal jouw wasgoed niet blijven haken, waardoor bijvoorbeeld de gaatjes in shirts doorgaans ontstaan.

samsung wasmachines

Aanbod Samsung wasmachines (met AddWash)

Samsung heeft voorladers, drogers en was-droogcombinaties in de collectie. Het aanbod wasmachines van Samsung is zeer uitgebreid en daarom is er voor ieder gezin een geschikte Samsung voorlader te vinden. De prijzen lopen van ongeveer 400,- euro op tot modellen van 1200,- euro. Tussen alle wasmachines heb jij de keus uit veel energiezuinige modellen en diverse vulcapaciteiten.

De topmodellen van Samsung kunnen maar liefst 10 kg wasgoed per wasbeurt wassen en doen dit zeer energiezuinig met energieklasse A. Ook beschikken deze modellen over de handige AddWash functie om tussentijds wasgoed toe te kunnen voegen. Bekijk bij Slimster het complete aanbod en vind de beste wasmachine aanbieding!

De nieuwe Samsung wasmachines beschikken over de handige AddWash functie. Hiermee kun je tijdens het wasprogramma een kledingstuk toevoegen wanneer je deze bent vergeten!