Samsung voorlader kopen

Samsung voorladers

Samsung is een merk dat iedereen kent. Het is misschien nog wel het bekendst van de mobiele telefoons en Samsung televisies, maar het Zuid-Koreaanse merk produceert ook degelijke voorladers. Hiervoor gebruikt het bedrijf zijn jarenlange ervaring op het gebied van de productie van huishoudelijke apparaten. Al ruim 70 jaar produceert Samsung namelijk gebruiksvriendelijke producten.

Tegenwoordig staat bij het merk ook centraal dat de producten, en dus ook Samsung voorladers, milieuvriendelijk dienen te zijn. Voor jou als consument heeft dit als groot voordeel dat je extra bespaart op energiekosten! Bij Slimster vind je altijd de beste online wasmachine aanbieding!

27 resultaten

Samsung WD80T554ABT

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Samsung WD80T554ABT
€ 726,-
Voorbelading

Samsung WW80T854ABT

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Samsung WW80T854ABT
€ 919,-
Voorbelading
8 kg

Samsung WD90T634ABH

Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Samsung WD90T634ABH
€ 999,-
Voorbelading

Samsung WW80T654ALX

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Samsung WW80T654ALX voorkant
€ 679,-
Voorbelading
8 kg

Samsung WW90T554ATT

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Samsung WW90T554ATT
€ 679,-
Voorbelading
9 kg

Samsung WW70T554DAX

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse B
Samsung WW70T554DAX
€ 750,-
Voorbelading
7 kg

Samsung voorladers vergelijken

Je vergelijkt Samsung voorladers eenvoudig en snel via Slimster! Maak gebruik van ons handige filtermenu en selecteer zelf welke eigenschappen jij belangrijk vindt voor jouw perfecte voorlader. Zo kun je zelf de prijsklasse, afmetingen en bijvoorbeeld het toerental instellen. Hierna zal de machine zoeken naar voorladers die aan het gewenste profiel voldoen.

Je kunt per keer maximaal vier modellen selecteren, om ze op gedetailleerd niveau te vergelijken. Je doet dit door ze aan te vinken en te klikken op ‘vergelijken’. Wanneer je een geschikte wasautomaat hebt gevonden, kun je deze direct kopen. Uiteraard tegen de laagste online prijs! Slimster helpt jou verder!

Beste wasmachines? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Samsung voorlader wasmachine

Voorladers van Samsung hebben enkele unieke voordelen. Zo kies je met een voorlader van dit merk voor een wasautomaat, die voorzien is van de vernieuwende Eco Bubble-techniek. Dit houdt in dat de wasmachine krachtige schuimbellen aanmaakt en deze evenredig verdeelt over de was. Hierdoor dringt het schuim veel dieper en 40 keer sneller door in de stof.

Bovendien is er geen warm water nodig voor deze techniek, waardoor je tot maar liefst 70 procent energie bespaart per wasbeurt. De voorladers van Samsung hebben dan ook niet voor niets energielabel A of B. Naast goede voorlader wasmachines maakt het merk ook sterke was-droogcombinaties. Vergelijk alle Samsung wasdroogcombinaties en vind de beste deal!

Samsung EcoBubble

Voordelen voorlader Samsung

Bovendien beschikken veel voorladers van dit merk over Fuzzy Logic, waardoor ze zelf kunnen inschatten hoeveel was je wil wassen. De slimme voorladers maken daarnaast gebruik van een Diamond Drum-trommel. Deze trommels zijn voorzien van een diamantvormig reliëfprofiel en verzonken gaatjes. Het gevolg is dat jouw kledingstukken niet zullen blijven haken, waardoor gaten in shirts voorgoed verleden tijd zijn.

De voorladers zijn daarnaast voorzien van een prachtig ontwerp. Vaak wordt er gekozen voor Crystal Gloss, met een stijlvol, gebogen voorkant. Een ander voordeel van Samsung wasmachines is de techniek van Smart Check. De machine vertelt het jou in een vroeg stadium wanneer er iets mis is, waardoor je nooit meer een monteur hoeft te bellen.

Tot slot verdient de handige AddWash functie een vermelding. Door middel van de kleine extra deur kun je nog wasgoed toevoegen nadat het programma is gestart. Ontdek de belangrijkste voordelen van Samsung voorladers:

  • Eco Bubble-techniek
  • Fuzzy Logic
  • Diamond Drum
  • Grystal Gloss
  • Smart Check
  • AddWash bijvulfunctie
samsung voorlader