Siemens voorlader kopen

Siemens voorladers

Siemens is een gerenommeerd merk voor huishoudelijke producten. Siemens is een gevestigde naam op de markt voor huishoudelijke apparatuur en het merk gebruikt zijn jarenlange ervaring om perfecte producten te leveren. Deze perfectie zie je terug in vele aspecten. Zo zijn de wasautomaten van Siemens efficiënt en vernieuwend en hebben ze het doel om een zo hoog mogelijk gebruiksgemak te hebben.

Daarnaast zijn de voorladers tijdloos, waardoor een machine van dit concern er over 10 jaar nog steeds goed uit zal zien. Sinds 15 jaar is Siemens begonnen met het energiezuiniger maken van zijn producten. Zo zitten veel van Siemens’ apparaten, zoals de Siemens voorladers, ruim onder de zuinigste norm van Europa!

5 resultaten
Siemens WK14D543EU
Voorbelading , Extra stil (< 71 dB) , 1355 toeren
Siemens WK14D543EU
Geen reviews
€ 1338,-
2 prijzen
Voorbelading
Siemens WG44G207NL
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Siemens WG44G207NL
9,2
73 reviews
€ 889,-
2 prijzen
Voorbelading
9 kg
Siemens WM14VM0EFG
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Siemens WM14VM0EFG
Geen reviews
€ 719,-
2 prijzen
Voorbelading
9 kg
Siemens WN34A100EU
Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Siemens WN34A100EU
8,8
9 reviews
€ 919,-
1 prijs
Voorbelading
Siemens WK14D542EU
Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Siemens WK14D542EU
Geen reviews
€ 1357,-
1 prijs
Voorbelading

Siemens voorladers vergelijken

Je kunt de voorladers van Siemens vergelijken via Slimster. Wij staan voor jou klaar met een overzichtelijk filtermenu. Hier kun je zelf invullen welke kenmerken voor jou belangrijk zijn bij de aanschaf van een voorlader. Denk hierbij aan de prijs, het droogresultaat en bijvoorbeeld de diepte van de voorlader. De Siemens voorladers die voldoen aan jouw selectie komen in beeld te staan, waarna je er per keer maximaal vier op gedetailleerd niveau kunt vergelijken. Selecteer deze voorladers en klik op ‘vergelijken’. Je kunt jouw voorlader online kopen op Slimster.nl! Hier vind je gegarandeerd de laagste online prijs!

Nieuwe voorlader kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste voorladers

Siemens voorlader wasmachine

Voor jou als consument heeft Siemens het grote voordeel dat je gebruik kunt maken van de nieuwe technieken. Om te beginnen hebben de nieuwe voorladers van dit merk het stempel ‘iQ’. Binnen deze serie wordt jouw wasgoed extra zacht gewassen, terwijl de machine minder energie verbruikt. Zo sla je twee vliegen in één klap! Om de wasmachines extra stil te maken, wordt gebruik gemaakt van Anti Vibration. Hierdoor worden geluidsproducerende trillingen voorkomen.

siemens voorlader

Voordelen voorlader Siemens

Een ander voordeel van de nieuwe voorladers van Siemens is dat ze gebruik maken van de functie WaterPerfect. Dit houdt in dat de hoeveelheid water aangepast wordt aan de hoeveelheid wasgoed en de soort textiel. DuoTronic zorgt er daarnaast voor dat de temperatuur en de vochtigheid van het wasgoed continu wordt gemeten. Zo wordt ook het droogproces energiezuiniger!

Qua motor kun je kiezen voor een iQdrive wasmachine motor. Deze motor is wrijvings- en slijtagevrij en levert topprestaties, terwijl hij weinig energie verbruikt. De Siemens wasmachines hebben vele wasprogramma’s en een TFT-display. Met de stroomloze beveiliging AquaStop voorkom je daarnaast eventuele waterschade. Een andere functie die de levensduur van de machine vergroot is de zelfreinigende wasmiddellade. De wasmiddel lade reinigt zichzelf, waardoor jij er minder onderhoud aan hebt.

Uiteraard bieden ook de Siemens bovenladers en Siemens was-droogcombinaties veel unieke functies. Bekijk nogmaals de grootste voordelen van de voorladers van Siemens:

  • Anti Vibration
  • iQ-reeks met iQdrive motor
  • WaterPerfect
  • DuoTronic
  • AquaStop
slimster
Bij Slimster vinden we vergelijken belangrijk. Daarom kun je bij ons alle Siemens voorladers vergelijken op prijs, specificaties, levertijd én reviews!