Hotpoint voorlader kopen

Hotpoint voorladers

Hotpoint is een merk dat al vele prijzen heeft gewonnen. Dit heeft het merk te danken aan het geweldige design van diens apparaten. De Good Design Award in 2009 en de Grand Design Awards in 2007 staan ongetwijfeld op de schoorsteenmantel van de directeur en nu is het tijd voor jou om mee te genieten van het succes van Hotpoint. Je kiest voor een voorlader van Hotpoint Ariston als je van stille, veilige, ergonomische en gebruiksvriendelijke apparaten houdt.

Het merk levert jou de kwaliteit waarop je wacht en zorgt voor een zekere mate van ‘wellness’ in de wastrommel. Een ander voordeel aan dit merk is dat de wasmachines zeer energiezuinig zijn. Vergelijk hier alle Hotpoint voorladers en de laagste prijzen!

5 resultaten
Hotpoint NDB8635KFR
Voorbelading , Onbekend , 1400 toeren
Hotpoint NDB8635KFR
Geen reviews
€ 824,-
2 prijzen
Voorbelading
Hotpoint AQ114D497SD EU N
Voorbelading , 11 kg , Energieklasse B
Hotpoint AQ114D497SD EU N
Geen reviews
€ 745,-
2 prijzen
Voorbelading
11 kg
Hotpoint AQD972F 697 EU N
Voorbelading , Onbekend , 1600 toeren
Hotpoint AQD972F 697 EU N
Geen reviews
€ 891,-
2 prijzen
Voorbelading
Hotpoint AQD1172D 697J EU/A N
Voorbelading , Extra stil (< 71 dB) , 1600 toeren
Hotpoint AQD1172D 697J EU/A N
Geen reviews
€ 923,-
2 prijzen
Voorbelading
Hotpoint BI WMHG 71483 EU N
Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Hotpoint BI WMHG 71483 EU N
Geen reviews
€ 1000,-
1 prijs
Voorbelading
7 kg

Hotpoint voorladers vergelijken

Op Slimster.nl vergelijk je eenvoudig en snel de voorladers van het bekende merk Hotpoint. Je doet dit door het keuzemenu in te vullen. Hier kun je zelf aangeven wat jouw gewenste prijsklasse is, welke afmetingen het apparaat dient te hebben en bijvoorbeeld wat het materiaal van de kuip dient te zijn. Vervolgens zoekt de computer alle Hotpoint Ariston voorladers uit die aan jouw selectie voldoen. Je kunt hier per keer maximaal vier voorladers op gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken, zodat je precies weet welke machine je het beste kunt aanschaffen.

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Voordelen Hotpoint Artiston voorlader

Hotpoint wasmachines zijn milieuvriendelijk. Kies jij voor een voorlader van dit merk, dan is het niet onwaarschijnlijk dat deze een energielabel A of B zal hebben. Bovendien hebben veel voorladers van het grote merk het EcoTech-keurmerk gekregen, waarmee nog eens extra wordt aangegeven dat ze zeer energiezuinig zijn.

Ze hebben in de meeste gevallen een Nederlands bedieningspaneel en ze zijn uitgerust met vulcapaciteiten van 7 kg tot en met 11 kg. De wasautomaten zijn zowel in het wit als zwart verkrijgbaar, waardoor je precies kunt kiezen voor de kleur die bij jou past. We geven we nog eens extra aan wat de specifieke voordelen zijn van Hotpoint Ariston voorlader wasmachines:

  • Zeer energiezuinig
  • EcoTech-keurmerk
  • Vulcapaciteit 7 kg tot en met 11 kg
  • Verkrijgbaar in wit en zwart
hotpoint voorlader