Indesit voorlader kopen

Indesit voorladers

De voorladers van Indesit zijn wereldwijd bekend. Het Italiaanse merk heeft deze beroemdheid niet zomaar weten te bereiken. Het merk besteedt namelijk een derde van haar inkomsten aan onderzoek voor productinnovatie. Hierdoor loopt het merk telkens weer voor op de feiten, waardoor jij als consument geniet van innovatieve voorladers. Op innovatieve wijze weet het merk milieuvriendelijke wasmachines te produceren met een hoog gebruiksgemak.

Het merk dat ooit is begonnen door de Italiaan Vittorio Merloni is dan ook uitgegroeid tot een grote speler op de internationale markt met meer dan 5 miljoen (huishoudelijke) producten. Vergelijk alle Indesit voorladers bij Slimster en vind direct de beste deal!

4 resultaten
Indesit EWC 81483 W EU N
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse D
Indesit EWC 81483 W EU N
Geen reviews
€ 358,-
1 prijs
Voorbelading
8 kg
Indesit EWD 71452 W EU N
Voorbelading , 7 kg , Energieklasse E
Indesit EWD 71452 W EU N
Geen reviews
€ 369,-
1 prijs
Voorbelading
7 kg
Indesit BWEBE 91496X WK N
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Indesit BWEBE 91496X WK N voorkant
Geen reviews
€ 397,-
1 prijs
Voorbelading
9 kg
Indesit EWC61051WFR N
Voorbelading , 6 kg , Energieklasse F
Indesit EWC61051WFR N
Geen reviews
€ 601,-
1 prijs
Voorbelading
6 kg

Indesit voorladers vergelijken

Via Slimster vergelijk je eenvoudig en snel verschillende voorladers van Indesit. Op onze website vind je een handig filtermenu. Door dit in te vullen, kun je voorladers selecteren op eigenschappen die voor jouw huishouden van belang zijn. Denk hierbij aan de prijsklasse van het apparaat en aan de gewenste afmetingen, maar ook aan (rand)zaken als de kleur en het energielabel.

Je kunt per keer vier machines kieskeurig op gedetailleerd niveau vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Koop vervolgens jouw wasmachine online op Slimster.nl. Wij hebben de goedkoopste voorladers!

Beste voorlader wasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Voordelen Indesit voorlader

Overweeg jij om te kiezen voor een Indesit voorlader? Dan kies je voor veel energiebesparende functies. Zo maakt het Italiaanse merk gebruik van een Eco Time-functie bij haar wasmachines. Hierdoor hoef je minder lang te wassen en verbruik je minder veel water, terwijl de machine dezelfde prestaties behaalt. Een andere functie is Energy Saver, waarmee je voor katoen, jeans en synthetisch tot maar liefst 70 procent kunt besparen op de energiekosten, terwijl de resultaten verbluffend blijven.

Door de geavanceerde Prime Technology kan de Indesit wasmachine zelf aanvoelen hoeveel water het nodig heeft voor het doen van de was. De voorlader past dit zelf aan op de hoeveelheid was. De machines hebben een vulcapaciteit van 6 kg tot en met 9 kg en energielabel A of B. Ontdek de belangrijkste voordelen:

  • Eco Time
  • Energy Saver
  • Prime Technology
  • Vulcapaciteit van 6 kg tot 9 kg
  • Zeer energiezuinig
indesit voorlader