ASKO voorlader kopen

ASKO voorladers

Geef jij veel om het milieu, dan is het goed om te kiezen voor het Zweedse Asko. Dit merk voor huishoudelijke apparatuur heeft het milieu hoog in het vaandel staan. Wasmachines van het merk zijn dan ook duurzaam en tijdens het fabrieksproces wordt ernaar gestreefd zo duurzaam mogelijk te produceren. Hierbij maakt Asko gebruik van moderne spuitprocessen en een lage afvalproductie. De wasmachines van Asko zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk en ze beschikken over kwalitatief hoogstaande apparatuur. Een keuze voor ASKO voorladers is dan ook een juiste keuze!

5 resultaten
Asko W4086C.W/3
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Asko W4086C.W/3
Geen reviews
€ 1008,-
4 prijzen
Voorbelading
8 kg
Asko W6098X.W/3
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Asko W6098X.W/3
Geen reviews
€ 1699,-
3 prijzen
Voorbelading
9 kg
Asko W2086C.W/3
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Asko W2086C.W/3
Geen reviews
€ 1099,-
4 prijzen
Voorbelading
8 kg
Asko W2084C.W/3
Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Asko W2084C.W/3
Geen reviews
€ 999,-
4 prijzen
Voorbelading
8 kg
Asko W4114C.W/3
Voorbelading , 11 kg , Energieklasse A
Asko W4114C.W/3
Geen reviews
€ 1599,-
3 prijzen
Voorbelading
11 kg

ASKO voorladers vergelijken

Via Slimster vergelijk jij in no-time alle voorladers van het Zweedse Asko. Dit doe je door gebruik te maken van ons handige filtermenu. Hierin selecteer je enkele categorieën die jij van belang vindt bij jouw aanschaf, zoals de prijsklasse, de energieklasse en de gewenste afmetingen. De computer zoekt voor jou naar voorladers die voldoen aan deze eisen en je krijgt een handig overzicht met relevante voorladers. Per keer kun je maximaal vier voorladers kieskeurig op gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, kun je de apparaten online kopen!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Voordelen ASKO voorlader wasmachine

Het Zweedse merk Asko levert jou als consument een groot aantal handige voordelen op. Om te beginnen is de kuip van een Asko voorlader gemaakt van een roestvrijstalen behuizing, waardoor deze lang meegaat. Een ander voordeel is dat Asko werkt volgens de buitengewone Quattro™ constructie. Deze constructie zorgt er voor dat de wasmachine op een hoge snelheid kan centrifugeren, terwijl deze niet zal trillen of schudden. Hierdoor kun je op een duurzame wijze efficiënt wassen. Jouw was komt schoner dan schoon uit de trommel! ASKO wasmachines bieden geweldige wasresultaten.

Het aanbod voorladers van ASKO is niet heel groot. Bovendien produceert het Zweedse merk geen bovenladers of was-droogcombinaties voor de Nederlandse markt.

ECO wasmachines van ASKO

Asko heeft speciale ECO-wasmachines in het assortiment met een warm- en koudwateraansluiting. Met deze machines bespaar je tot en met 60 procent op de energiekosten. Een normaal programma duurt maar liefst 24 minuten korter met deze ECO-wasmachines. De voorladers van Asko hebben een vulcapaciteit tot 11 kg. Ontdek de grootste voordelen van Asko voorladers:

  • Roestvrijstalen kuip
  • Quattro™
  • ECO-wasmachines
  • Vulcapaciteit tot 11 kg
asko voorlader

ASKO voorlader kopen via Slimster

Bij het kopen van een ASKO voorlader biedt Slimster een waardevolle hulp. ASKO, bekend om hun duurzaamheid en efficiëntie, biedt wasmachines die zowel milieuvriendelijk als krachtig zijn. Door het vergelijken van ASKO wasmachines op Slimster, kun je gemakkelijk de kenmerken, prijzen en prestaties naast elkaar leggen. Dit zorgt ervoor dat je een ASKO voorlader vindt die niet alleen aan je wasbehoeften voldoet, maar ook past binnen jouw budget. Met Slimster vind je moeiteloos de beste deal voor een ASKO voorlader, waardoor je zowel op lange termijn bespaart op energiekosten als geniet van de beste wasklasse.