ASKO voorlader kopen

ASKO voorladers

Geef jij veel om het milieu, dan is het goed om te kiezen voor het Zweedse Asko. Dit merk voor huishoudelijke apparatuur heeft het milieu hoog in het vaandel staan. Wasmachines van het merk zijn dan ook duurzaam en tijdens het fabrieksproces wordt ernaar gestreefd zo duurzaam mogelijk te produceren. Hierbij maakt Asko gebruik van moderne spuitprocessen en een lage afvalproductie. De wasmachines van Asko zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk en ze beschikken over kwalitatief hoogstaande apparatuur. Een keuze voor ASKO voorladers is dan ook een juiste keuze!

4 resultaten

Asko W 4086 C.W/2

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Asko W 4086 C.W/2
€ 1099,-
Voorbelading
8 kg

Asko W 4096 P.W/2

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse B
Asko W 4096 P.W/2
€ 1199,-
Voorbelading
9 kg

Asko W 4086 C.S/2

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Asko W 4086 C.S/2
€ 1499,-
Voorbelading
8 kg

Asko W2086C.W/2

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Asko W2086C.W/2
€ 1199,-
Voorbelading
8 kg

ASKO voorladers vergelijken

Via Slimster vergelijk jij in no-time alle voorladers van het Zweedse Asko. Dit doe je door gebruik te maken van ons handige filtermenu. Hierin selecteer je enkele categorieën die jij van belang vindt bij jouw aanschaf, zoals de prijsklasse, de energieklasse en de gewenste afmetingen. De computer zoekt voor jou naar voorladers die voldoen aan deze eisen en je krijgt een handig overzicht met relevante voorladers. Per keer kun je maximaal vier voorladers kieskeurig op gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, kun je de apparaten online kopen!

Voordelen ASKO voorlader wasmachine

Het Zweedse merk Asko levert jou als consument een groot aantal handige voordelen op. Om te beginnen is de kuip van een Asko voorlader gemaakt van een roestvrijstalen behuizing, waardoor deze lang meegaat. Een ander voordeel is dat Asko werkt volgens de buitengewone Quattro™ constructie. Deze constructie zorgt er voor dat de wasmachine op een hoge snelheid kan centrifugeren, terwijl deze niet zal trillen of schudden. Hierdoor kun je op een duurzame wijze efficiënt wassen. Jouw was komt schoner dan schoon uit de trommel! ASKO wasmachines bieden geweldige wasresultaten.

Het aanbod voorladers van ASKO is niet heel groot. Bovendien produceert het Zweedse merk geen bovenladers of was-droogcombinaties voor de Nederlandse markt.

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

ECO wasmachines van ASKO

Asko heeft speciale ECO-wasmachines in het assortiment met een warm- en koudwateraansluiting. Met deze machines bespaar je tot en met 60 procent op de energiekosten. Een normaal programma duurt maar liefst 24 minuten korter met deze ECO-wasmachines. De voorladers van Asko hebben een vulcapaciteit tot 11 kg. Hieronder lees jij nogmaals de grootste voordelen van Asko voorladers:

  • Roestvrijstalen kuip
  • Quattro™
  • ECO-wasmachines
  • Vulcapaciteit tot 11 kg
asko voorlader